Търсене в уебсайта
НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ИГРАЕМ ИГРАТА, ПРОСТО РАБОТИ: UMBRO ПРЕДСТАВЯ UX ACCURO 3
Футбол
20.09.2019.
Футбол

НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ИГРАЕМ ИГРАТА, ПРОСТО РАБОТИ: UMBRO ПРЕДСТАВЯ UX ACCURO 3

20.09.2019.

Скоро след лансирането на лимитираната серия на модела в ярко оранжево, Umbro представя UX Accuro 3 в семпли, но стилни черно-бели цветове, като предоставя на играчите по-традиционен външен вид за новия сезон.

 

Съвременните обувки за футбол все повече залагат на нестандартните дизайни, отколкото на качеството. Стремят се да бъдат забелязани, от колкото да подобрят изпълнението. Затова тук е UX Accuro 3.

Ако си от играчите, които спокойно владеят топката, могат да покриват дълги разстояния и търсиш ултимативния контрол, без да се лишаваш от комфорта – това са обувките за теб. Най-новото попълнение е създадено с технологията D3O, която за първи път се използва във футболна обувка.

 

D3O е световна патентована технология, която се използва в защитните облекла на военните, служителите в индустриалните предприятия и атлетите. Технологията е използвана в предната и средната част на обувката, за да подпомага за повишаваше на енергията, когато топката е у играча, като по този начин подпомага за контрола върху нея.

 

Новият модел включва вече познатите стилове обувки Medusae 3 и Velocita 4, което означава, че независимо от стила на игра, винаги ще стъпваш по тревата уверен и ще са вперили погледи в теб.

 

Velocita 4 е създадена за играчите, които ценят скоростта в играта си. Подметката Sprint+ използва лекия Pebax® материал и нова конфигурация на бутонките за повече баланс и сцепление. Същевременно с това трислойната конструкция на горната част се движи с естествените движения на играча , като дава повече гъвкавост , за разлика от синтетичните материи, които могат да бъдат проблем за носещия ги.

Колекцията завършва с Medusae 3 за играчите, които залагат на техническото отиграване. Обувката е изградена от кожена горна част без връзки, плетен чорап и леката Pebax® подметка.

 

Освен Elite и Pro моделите, Umbro представя и други стилове на различни цени и за различни терени в цялата си колекция.

Подобни статии

14.
Jun.
Футбол
С какво тазгодишното европейско първенство по футбол ще се различава от предишните и други интересни факти вижте в този блог.
27.
Nov.
Футбол
Целият свят на спорта беше натъжен вчера от новината, че един от най-великите на всички времена, аржентинският футболист Диего Армандо Марадона, е починал. Т...
27.
Nov.
Футбол
Nike Mercurial Superfly V CR7 FG са обувките, с които и благодарение на съвременните технологии ще имате по-добър контрол над топката и смяна посоката на игр...