Търсене в уебсайта
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Nike Долнище Court
Код на продукта: DC0621-010
Nike

Nike Долнище Court

Код на продукта: DC0621-010
NikeCourtМъжки тенис панталониПОДДЪРЖАЙТЕ УДОБСТВО.Гладки като ретро спортни панталони, NikeCourt Pants са перфектният слой за загряване и охлаждане. С подгъви можете да закопчавате ципа нагоре и надолу, с тях смяната между мачовете става по-лесна от всякога. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна.Влияние на кортаПлетката има вид и усещане на ретро спортни панталони. Плисета с щифтове надолу по предната част на всеки крачол създават ласкателна кройка, вдъхновена от наследственото облекло на корта.Регулируем комфортЦип на всеки подгъв ви позволява лесно да обувате и събувате панталона с обувките си. Мрежестата лента на талията съчетава ластик и скрито шнурче, за да можете да персонализирате кройката си.Много джобовеМножество джобове с мрежеста подплата ви дават място за съхранение на най-важните неща. Задният джоб се затваря с цип за сигурно съхранение. Повече подробности Стандартна кройка за спокойно и лесно усещане Нашивка NikeCourt 100% рециклиран полиестер Машинно пране Внос 100% ПОЛИЕСТЕР".

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

129,99 BGN
90,99 BGN
90,99 BGN
Спестявате: 39,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

NikeCourt
Мъжки тенис панталони
ПОДДЪРЖАЙТЕ УДОБСТВО.
Гладки като ретро спортни панталони, NikeCourt Pants са перфектният слой за загряване и охлаждане. С подгъви можете да закопчавате ципа нагоре и надолу, с тях смяната между мачовете става по-лесна от всякога. Този продукт е направен от 100% рециклирани полиестерни влакна.

Влияние на корта
Плетката има вид и усещане на ретро спортни панталони. Плисета с щифтове надолу по предната част на всеки крачол създават ласкателна кройка, вдъхновена от наследственото облекло на корта.
Регулируем комфорт
Цип на всеки подгъв ви позволява лесно да обувате и събувате панталона с обувките си. Мрежестата лента на талията съчетава ластик и скрито шнурче, за да можете да персонализирате кройката си.
Много джобове
Множество джобове с мрежеста подплата ви дават място за съхранение на най-важните неща. Задният джоб се затваря с цип за сигурно съхранение.

Повече подробности

  • Стандартна кройка за спокойно и лесно усещане
  • Нашивка NikeCourt
  • 100% рециклиран полиестер
  • Машинно пране
  • Внос
100% ПОЛИЕСТЕР"

Характеристики Стойност
Категория Долнище
Марка Nike
Пол Мъже
Групи Облекло
Възраст Възрастни
Активност Тенис
Към момента няма коментари
Nike Долнище Court
Долнище
Nike Долнище Court