Търсене в уебсайта
adidas Екип Colorblock
Код на продукта: HN3472
adidas

adidas Екип Colorblock

Код на продукта: HN3472
Код на производителя: BXJ28
Този детски анцуг adidas има всичко това. С меката си поларена материя и смел цвят, той съчетава целодневен комфорт със стил на възрастен за перфектния ежедневен тоалет. Горната част на горнището с качулка топли детето, а еластичният колан му позволява да се движи удобно. Считайте, че ще е напълно готово за подвизи.Този продукт е произведен отчасти от рециклирани материали, генерирани от производствени отпадъци, напр. изрезки и битови отпадъци, за да се намали въздействието върху околната среда от производството на нови материали. Нашите памучни продукти поддържат по-устойчиво отглеждане на памук..

 

 

Размер EU
Размер
Размер CM
  • 104 3-4г.
  • 110 4-5г.
  • 116 5-6г.
  • 122 6-7г.
  • 128 7-8г.
 
Добавете към списъка с желани

Този детски анцуг adidas има всичко това. С меката си поларена материя и смел цвят, той съчетава целодневен комфорт със стил на възрастен за перфектния ежедневен тоалет. Горната част на горнището с качулка топли детето, а еластичният колан му позволява да се движи удобно. Считайте, че ще е напълно готово за подвизи.

Този продукт е произведен отчасти от рециклирани материали, генерирани от производствени отпадъци, напр. изрезки и битови отпадъци, за да се намали въздействието върху околната среда от производството на нови материали. Нашите памучни продукти поддържат по-устойчиво отглеждане на памук.

Характеристики Стойност
Категория Екип
Марка adidas
Групи Облекло
Активност Тренировки
Колекция Sportswear
Възраст Деца
Пол Деца
Към момента няма коментари
adidas Екип Colorblock
Екип
adidas Екип Colorblock