Търсене в уебсайта
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Nike Клин One
Код на продукта: DD0249-010
Nike

Nike Клин One

Код на продукта: DD0249-010
Nike OneДамски мрежест клин със средна височина 7/8ТОЗИ, КОЙТО СТАВА ЗА ВСИЧКО.Готови за тренировка или за почивка – Nike One Leggings са супер универсални. Удобният дизайн поглъща потта, за да ви помогне да останете сухи. Освен това тъканта не прозира, така че можете да се чувствате уверени, знаейки, че сте покрити. Този продукт е направен от поне 50% рециклиран полиестерни влакна.Тренирайте. Останете сухи.Еластична материя с технология Dri-FIT отвежда потта от кожата ви за по-бързо изпаряване, за да ви помогне да останете сухи и комфортни . Мрежата на прасците ви помага да се охладите.Работете. Чувствайте се уверени.Непрозрачната материя издържа теста за клякане, за да ви предпази. Коланът е контуриран с V-образна форма на гърба, за да ви даде плавен силует.Работете умно. Бъдете готови.Дизайнът включва 2 скрити джоба в средно висок колан, за да сте готови за с каквото и да се заемете за един ден. Джобът отзад е достатъчно голям, за да побере телефон. Повече подробности Плътно прилягане за усещане за прегърнато тяло 7/8 дължина Среден ръст Тяло: 78-79% полиестер/21-22% спандекс. Мрежа: 81% полиестер/19% спандекс. Процентното съдържание на материала може да варира в зависимост от цвета. Проверете етикета за действително съдържание. Машинно пране Внос 78% ПОЛИЕСТЕР22% СПАНДЕКС".

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

Развълнувани да ви предложим ексклузивна отстъпка от -20% на всички продукти само до 24.04! Независимо дали търсите най-новото спортно облекло, стилни маратонки или висококачествена екипировка, сега е идеалният момент да пазарувате и да спестите!

Размер EU
Размер
Размер CM
  • 2XS 2XS
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Добавете към списъка с желани

Nike One
Дамски мрежест клин със средна височина 7/8
ТОЗИ, КОЙТО СТАВА ЗА ВСИЧКО.
Готови за тренировка или за почивка – Nike One Leggings са супер универсални. Удобният дизайн поглъща потта, за да ви помогне да останете сухи. Освен това тъканта не прозира, така че можете да се чувствате уверени, знаейки, че сте покрити. Този продукт е направен от поне 50% рециклиран полиестерни влакна.

Тренирайте. Останете сухи.
Еластична материя с технология Dri-FIT отвежда потта от кожата ви за по-бързо изпаряване, за да ви помогне да останете сухи и комфортни . Мрежата на прасците ви помага да се охладите.
Работете. Чувствайте се уверени.
Непрозрачната материя издържа теста за клякане, за да ви предпази. Коланът е контуриран с V-образна форма на гърба, за да ви даде плавен силует.
Работете умно. Бъдете готови.
Дизайнът включва 2 скрити джоба в средно висок колан, за да сте готови за с каквото и да се заемете за един ден. Джобът отзад е достатъчно голям, за да побере телефон.

Повече подробности

  • Плътно прилягане за усещане за прегърнато тяло
  • 7/8 дължина
  • Среден ръст
  • Тяло: 78-79% полиестер/21-22% спандекс. Мрежа: 81% полиестер/19% спандекс.
  • Процентното съдържание на материала може да варира в зависимост от цвета. Проверете етикета за действително съдържание.
  • Машинно пране
  • Внос
78% ПОЛИЕСТЕР
22% СПАНДЕКС"

Характеристики Стойност
Категория Клин
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Облекло
Пол Жени
Активност Тренировки
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Клин One
Клин
Nike Клин One