Търсене в уебсайта
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Nike Спортно бюстие Indy
Код на продукта: CZ4456-010
Nike

Nike Спортно бюстие Indy

Код на продукта: CZ4456-010
Nike Indy Дамски спортен сутиен с лека подплата и V-образно деколте Спортният сутиен Nike Dri-FIT Indy прави простата поддръжка още по-лесна с презрамки, които се регулират отпред. Меката материя е проектирана за дишане отпред и отзад, в случай че се изпотите. С лесно свалящи се подложки и залепени плоски шевове, той е удобен без усилие. Този продукт е направен с най-малко 50% рециклирани полиестерни влакна.Лесна настройка Логотата на Mini Nike в предната част на презрамките ви позволяват да правите бързи корекции, без да се налага да се навеждате назад, за да постигнете правилното прилягане.Дишащ дизайн Мрежестите странични панели, оформени като Swoosh дизайни, издигат дишащия стил на следващото ниво. V-образното деколте и мрежата в централната предна част също спомагат за поддържането на въздушния поток.Отвеждане на потта Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.Персонализиращ се външен вид и усещанеПодвижните подложки ви позволяват да правите лесни корекции. Джобовете на подложките имат мрежа от двете страни, която държи подложките на място.Гладък комфортПлоските шевове са залепени, за да създадат гладко усещане, което го прави достатъчно удобно за носене през целия ден . Повече подробности Плътно прилягане за усещане за прегърнато тяло Изрязан гръб тип “рейсърбек” Тяло: 72% полиестер/28% спандекс. Панели: 82% полиестер/18% спандекс. Долен подгъв: 81% найлон/19% спандекс. Подплата: 80% полиестер/20% спандекс. Подплата с вложки/плат на горната част на подложката/плат на гърба на подложката: 100% полиестер. Подложка: 100% полиуретан. Машинно пране Внос 72% ПОЛИЕСТЕР28% СПАНДЕКС".

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

 

 

Добавете цвят към гардероба си с нашата разнообразна Нова Колекция. От класически модели до най-нестандартните, имаме по нещо за всеки стил.

Всеки чифт маратонки съчетава модерен дизайн с несравним комфорт. Открийте елегантност и функционалност, всичко в една стъпка!

 

 

69,99 BGN
55,99 BGN
55,99 BGN
Спестявате: 14,00 BGN
Най-ниска цена в последните 30 дни:
69,99 BGN (-20%)
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Indy
Дамски спортен сутиен с лека подплата и V-образно деколте
Спортният сутиен Nike Dri-FIT Indy прави простата поддръжка още по-лесна с презрамки, които се регулират отпред. Меката материя е проектирана за дишане отпред и отзад, в случай че се изпотите. С лесно свалящи се подложки и залепени плоски шевове, той е удобен без усилие. Този продукт е направен с най-малко 50% рециклирани полиестерни влакна.

Лесна настройка
Логотата на Mini Nike в предната част на презрамките ви позволяват да правите бързи корекции, без да се налага да се навеждате назад, за да постигнете правилното прилягане.
Дишащ дизайн
Мрежестите странични панели, оформени като Swoosh дизайни, издигат дишащия стил на следващото ниво. V-образното деколте и мрежата в централната предна част също спомагат за поддържането на въздушния поток.
Отвеждане на потта
Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.
Персонализиращ се външен вид и усещане
Подвижните подложки ви позволяват да правите лесни корекции. Джобовете на подложките имат мрежа от двете страни, която държи подложките на място.
Гладък комфорт
Плоските шевове са залепени, за да създадат гладко усещане, което го прави достатъчно удобно за носене през целия ден .

Повече подробности

  • Плътно прилягане за усещане за прегърнато тяло
  • Изрязан гръб тип “рейсърбек”
  • Тяло: 72% полиестер/28% спандекс. Панели: 82% полиестер/18% спандекс. Долен подгъв: 81% найлон/19% спандекс. Подплата: 80% полиестер/20% спандекс. Подплата с вложки/плат на горната част на подложката/плат на гърба на подложката: 100% полиестер. Подложка: 100% полиуретан.
  • Машинно пране
  • Внос
72% ПОЛИЕСТЕР
28% СПАНДЕКС"

Характеристики Стойност
Категория Спортно бюстие
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Облекло
Пол Жени
Активност Тренировки
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари
Nike Спортно бюстие Indy
Спортно бюстие
Nike Спортно бюстие Indy