Търсене в уебсайта
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Nike Суитшърт Court
Код на продукта: DA5711-010
Nike

Nike Суитшърт Court

Код на продукта: DA5711-010
NikeCourtМъжка тенис дреха с качулка от поларДРЕХА ЗА НАВСЯКЪДЕ.От корта до улиците и навсякъде между тях, дрехата с NikeCourt ще се превърне във вашето ново любимо облекло .Неговата гладка френска хавлиена материя е мека и топла.Еластичната оребрена материя отстрани и под ръкавите ви дава много място за движение.Този продукт е направен с най-малко 75% устойчиви материали, използвайки смес от рециклиран полиестер и органичен памук влакна. Сместа е най-малко 10% рециклирани влакна или най-малко 10% органични памучни влакна.Оребренията на долната страна на ръкавите и на страничните панели се разтягат, за да ви осигурят достатъчно място за движение .Оребрените маншети и подгъва помагат да задържите качулката на място, докато се движите.Многоцветната лепенка NikeCourt на гърдите напомня за наследството на Nike. Още подробности Свободна кройка за усещане за простор Качулка с шнур Тяло: 59% памук/41% полиестер. Ребра: 98% памук/2% спандекс. Мрежа: 100% полиестер. Машинно пране Внос Огромен джоб тип кенгуру 59% ПАМУК41% ПОЛИЕСТЕР".

Последни бройки, големи отстъпки! Подарете си до -50% отстъпка на последните бройки в офертата. Грабнете ги, преди да са изчезнали! 

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

149,99 BGN
82,05 BGN
82,05 BGN
Спестявате: 67,94 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

NikeCourt
Мъжка тенис дреха с качулка от полар
ДРЕХА ЗА НАВСЯКЪДЕ.
От корта до улиците и навсякъде между тях, дрехата с NikeCourt ще се превърне във вашето ново любимо облекло .Неговата гладка френска хавлиена материя е мека и топла.Еластичната оребрена материя отстрани и под ръкавите ви дава много място за движение.Този продукт е направен с най-малко 75% устойчиви материали, използвайки смес от рециклиран полиестер и органичен памук влакна. Сместа е най-малко 10% рециклирани влакна или най-малко 10% органични памучни влакна.

Оребренията на долната страна на ръкавите и на страничните панели се разтягат, за да ви осигурят достатъчно място за движение .
Оребрените маншети и подгъва помагат да задържите качулката на място, докато се движите.
Многоцветната лепенка NikeCourt на гърдите напомня за наследството на Nike.

Още подробности

  • Свободна кройка за усещане за простор
  • Качулка с шнур
  • Тяло: 59% памук/41% полиестер. Ребра: 98% памук/2% спандекс. Мрежа: 100% полиестер.
  • Машинно пране
  • Внос
  • Огромен джоб тип кенгуру
59% ПАМУК
41% ПОЛИЕСТЕР"

Характеристики Стойност
Категория Суитшърт
Марка Nike
Пол Мъже
Групи Облекло
Възраст Възрастни
Активност Тенис
Към момента няма коментари
Nike Суитшърт Court
Суитшърт
Nike Суитшърт Court