Търсене в уебсайта
adidas Тениска с дълги ръкави OWN THE RUN
Код на продукта: HN0418
adidas

adidas Тениска с дълги ръкави OWN THE RUN

Код на продукта: HN0418
Код на производителя: C6410
Поемете по тротоара или пътеката по всяко време с тази тениска за бягане adidas. Дизайнът с дълги ръкави и маншетите с отвори за палеца ви осигуряват допълнителна топлина в хладните сутрини. Когато светлината избледнява късно през деня, светлоотразителните детайли светят. Технологията AEROREADY за контрол на влагата ви поддържа сухи, така че да се чувствате комфортно, когато изминавате вашите километри. Изработен от 100% рециклирани материали, този продукт е само едно от нашите решения, с които да допринесем към елиминирането на пластмасовите отпадъци..
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 2XS 2XS
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Добавете към списъка с желани

Поемете по тротоара или пътеката по всяко време с тази тениска за бягане adidas. Дизайнът с дълги ръкави и маншетите с отвори за палеца ви осигуряват допълнителна топлина в хладните сутрини. Когато светлината избледнява късно през деня, светлоотразителните детайли светят. Технологията AEROREADY за контрол на влагата ви поддържа сухи, така че да се чувствате комфортно, когато изминавате вашите километри.

Изработен от 100% рециклирани материали, този продукт е само едно от нашите решения, с които да допринесем към елиминирането на пластмасовите отпадъци.

Характеристики Стойност
Категория Тениска с дълги ръкави
Марка adidas
Групи Облекло
Пол Жени
Активност Бягане
Колекция Performance
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари

Подобни продукти

adidas Тениска с дълги ръкави OWN THE RUN
Тениска с дълги ръкави
adidas Тениска с дълги ръкави OWN THE RUN