Търсене в уебсайта
Icepeak Яке EMMET
Icepeak Яке EMMET
Icepeak Яке EMMET
Icepeak Яке EMMET
Icepeak Яке EMMET
Icepeak Яке EMMET
Код на продукта: 56112535I-990
Icepeak

Icepeak Яке EMMET

Код на продукта: 56112535I-990
Мъжко Icepeak яке. Удобна вътрешна яка. Регулируема и сваляща се качулка. Еластични и регулируеми вътрешни маншети с отвори за палците. Подплатени джобове за затопляне на ръцете. Вътрешен джоб с цип. Джоб на ръкава. Регулируем подгъв. Фиксиран ръкав за сняг. Повърхността на плата е обработена с водоотблъскващо покритие без PFC. Материалът е еластичен и ветроустойчив и осигурява оптимална топлина и защита от вятъра. Този продукт A.W.S. EXTREME отговаря на нуждите на активните хора, които се движат на открито, дори при екстремни условия. Структурните детайли и защитните материали правят продукта функционален във всяка ситуация, независимо от времето. Изработен е от двуслойна материя, в която водоустойчивата мембрана е свързана с мултифункционален материал. Топла изолация..

Последни бройки, големи отстъпки! Подарете си до -50% отстъпка на последните бройки в офертата. Грабнете ги, преди да са изчезнали! 

399,99 BGN
210,44 BGN
210,44 BGN
Спестявате: 189,55 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 52 L
  • 54 XL
  • 56 2XL
  • 58 3XL
  • 46 XS
  • 48 S
  • 50 M
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Мъжко Icepeak яке. Удобна вътрешна яка. Регулируема и сваляща се качулка. Еластични и регулируеми вътрешни маншети с отвори за палците. Подплатени джобове за затопляне на ръцете. Вътрешен джоб с цип. Джоб на ръкава. Регулируем подгъв. Фиксиран ръкав за сняг. Повърхността на плата е обработена с водоотблъскващо покритие без PFC. Материалът е еластичен и ветроустойчив и осигурява оптимална топлина и защита от вятъра. Този продукт A.W.S. EXTREME отговаря на нуждите на активните хора, които се движат на открито, дори при екстремни условия. Структурните детайли и защитните материали правят продукта функционален във всяка ситуация, независимо от времето. Изработен е от двуслойна материя, в която водоустойчивата мембрана е свързана с мултифункционален материал. Топла изолация.

Характеристики Стойност
Категория Яке
Марка Icepeak
Пол Мъже
Групи Облекло
Възраст Възрастни
Активност Ски
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Icepeak Яке EMMET
Яке
Icepeak Яке EMMET