Търсене в уебсайта
РАЗКРИВАМЕ ПРОЛЕТНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2021
Блог
09.02.2021.
Блог

РАЗКРИВАМЕ ПРОЛЕТНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2021

09.02.2021.

Последните няколко пролетни дни през зимата ни вдъхновиха да разкрием, малко рано, тенденции за пролет 2021. Известни световни марки подготвиха, дизайни с много новости за пролетния сезон, които се открояват с необикновени цветови решения, блокиращи цвета детайли и кройки, подходящи за всяка фигура .В новата ни колекция ние предлагаме тоалети, предназначени за различни спортни дисциплини, които ще осигурят максимална функционалност, мобилност и комфорт, независимо от спорта, с който се занимавате.

Това са тенденциите на пролет 2021 година.

Поразителните цветове са абсолютна тенденция за тази пролет

 

Добавете поп цвят е съветът, който можете да използвате и тази пролет, както и преди, защото поразителните цветове са абсолютна тенденция, независимо дали става въпрос за мъжки, дамски или детски гардероб или обувки. Ако вашият избор са маратонки, изберете едноцветни модели или тези в поразителни цветове, защото те ще се открояват на пръв поглед и можете да постигнете същия ефект със суитшърти и долнища, които ще подчертаят вашето облекло.

Тези комбинации от комплекти са съвсем яростни

 

Миналата година и ни „принуди“ да се влюбим в съвпадащи комплекти. Тази тенденция няма да се промени тази пролет и съвпадащите комплекти ще се носят у дома и като уличен стил. Не мислете, че това се отнася само за дрехи, но също така и за комбинации от тоалети и аксесоари. Ето някои от нашите предложения.

Color-blocking is “in” again

 

От момента, в който тенденцията за блокиране на цветовете спечели световната модна сцена, тя стана неизбежна в колекциите на почти всяка известна марка. Тази пролет цветното блокиране изглежда перфектно на дрехи, маратонки и аксесоари. Това са някои от моделите, които привлякоха вниманието ни.

Тъй като вече сте свикнали с това, всеки месец ще продължаваме да ви информираме за новите неща, които предлагаме. Ще намерите страхотни модели, предназначени както за спорт, така и за ежедневни дейности, които можете да намерите в нашите магазини и онлайн.

Бъдете смели и в първите красиви пролетни дни и се осмелете да изпробвате всички тенденции, които ще бележат сезона напред. Насладете се да ги носите и да ги използвате по правилния начин - за занимания на открито или тренировка у дома.

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Mar.
Бягане
В този блог Ви разкриваме какви са иновациите и предимствата на маратонките GEL-NIMBUS 26 спрямо предишните и защо ще ги обикнете от първата стъпка.
06.
Nov.
Новини
Реновираният Sport Vision Panorama Mall Pleven отново посреща всички спортни фенове