Търсене в уебсайта

За нас

Sport Vision е лидер на пазара на Балканите сред спортните обувки, облеклото и оборудването.

С различни спортни концепции, брандът може да бъде намерен в 9 държави – Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония, Хърватска, Словения, Албания, България и Румъния. Sport Vision има широка мрежа, както и предоставя възможност за online пазаруване.

Sport Vision е представител на брандове като ChampionEllesseUmbroNew BalanceNorth Face и още много. Освен това си партнира със световните лидери - Nike, adidas, Reebok, Under Armour, чиито продукти могат да бъдат намерени във всички магазини.

Компанията е създадена през 1996 в Биелина, с централен офис в Белград.

Sport Vision има над 4 000 служители и броят им расте всеки ден.

Мисията на компанията е да предоставя възможност за позитивен принос в обществото и околната среда, като развива и имплементира отговорни бизнес практики, които едновременно позволяват и финансов успех.

Гъвкавост, професионализъм, стратегия за динамично развитие, както и отношение към пазара, са основните ценности на компанията от самото й създаване. Бързи реакции спрямо изискванията на пазара и професионални отношения с клиенти и партньори  превръщат Sport Vision в компания, която гарантира доверие. Освен това Sport Vision инвестира с желание и в развитието на спорта и младите атлети.

Данни за компанията:

SPORT VISION EAD

BG 202391866

Email: online@sportvision.bg

Телефон: 0700 70 730

Адрес: България, гр.София, Бизнес парк София, сграда №2, ет.5, офис 501/502