Търсене в уебсайта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90лв
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

- преди да платите.

Рекламации

При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация (да упражни правото си на гаранция) в срок от 2 години.

Потребителят може да предяви рекламацията си попълвайки Формуляр за връщане и възстановяване на сума, съпътстващ всяка тяхна поръчка от онлайн магазин www.sportvision.bg. Изключителнон важно е да предостави всички налични документи, съпътстващи неговата поръчка (фактура, гаранционна карта, товарителница и касов бон, ако има такъв). Рекламираният/те продукт/и се изпращат от потребителя към Спорт Вижън с куриер за сметка на потребителя.

След като заявката за рекламация постъпи в обект на Спорт Вижън ЕАД, бъде обработена и се провери дали действително гаранцията покрива тази стока, тя ще бъде поправена, заменена или ще подлежи на възстановяване на заплатената сума, съгласно настоящите условия.

Спорт Вижън ЕАД запазва правото си да не удовлетвори рекламации, за които след обработката им е установено, че не попадат в обхвата на законовата гаранция. Съответните ще бъдат върнати на клиента за сметка на Спорт Вижън ЕАД с Констативен протокол за отказ със становище.

string(0) ""
string(0) ""