Търсене в уебсайта

Oплаквания

Pentru orice probleme legate de produsele noastre, comenzi sau colete te rugăm să ne trimiți un e-mail cu datele dvs. (numele, prenumele, telefonul, numărul comenzii) pe adresa online@sportvision.bg menționând totodată și motivul reclamației. Vom încerca să răspundem în cel mai scurt timp posibil.

За проблеми с продукти закупени от нас, поръчки или колети, моля изпратете ни мейл с вашите данни (име, фамилия, телефонен номер, номер на поръчката) на адрес online@sportvision.bg, като посочите причината за жалбата. Ще ви отговорим възможно най-скоро.

Ако сте взели поръчката си, но по-късно сте установили, че поръчаната стока не отговаря на вашите очаквания, не съвпада с действително поръчаните продукти, или са възникнали други проблеми и недоразумения, моля обадете ни се в рамките на максимум 24 часа от получаването на пратката на номер 0700 70 730 или ни изпратете имейл с вашите данни (име, фамилия, телефон) на адрес online@sportvision.bg и опишете проблема, който имате. В най-кратки срокове ще бъдете информирани за процедурата, която трябва да следвате.