Как да се регистрирам?

СЪЗДАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Процесът на поръчване на продукти на уебсайта www.sportvision.bg е прост и преди всичко безопасен. Можете да правите покупки от продуктите в нашата оферта както чрез регистрация/създаване на акаунт в уебсайта, така и като използвате само минималните данни, необходими за извършване на онлайн поръчка.

Можете да изберете тази опция, когато искате да направите поръчката с продуктите във вашата кошница.

ВАУЧЕР ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ - 20 лв

Ако създадете клиентски акаунт (като попълните данните и зададете парола за достъп), след няколко минути ще получите автоматичен имейл от нас със заглавие "Добре дошли!", в който ще намерите код за отстъпка от 20 лв за първа поръчка на стойност над 200 лв.

Възможно е ваучерът да не важи за всички продукти, които вече имат видима отстъпка от страницата на продукта (тъй като някои промоции не могат да се комбинират).

ПОТРЕБИТЕЛСКИ АКАУНТ 

За да се възползвате от всички удобства на сайта www.sportvision.bg, е необходимо да създадете акаунт в сайта. Процесът на регистрация е лесен и изисква само основна лична информация, телефонен номер, имейл адрес и адрес за доставка в случай, когато направите поръчка.

Можете да се регистрирате преди да започнете да търсите продукти в сайта. В горния десен ъгъл на страницата кликнете върху бутона "Регистрация", след което ще бъдете насочени да въведете вашите лични данни.

След регистрация можете да добавите желаните продукти в количката. Когато сте готови да направите поръчката си, отидете на страницата с количката и ще можете да видите цялото й съдържание. Ако не сте влезли, ще бъдете помолени да го направите, преди да направите поръчката си.

Формата за регистрация се попълва само веднъж, след което трябва само да влезете в акаунта си.

За всякакви въпроси можете да се свържете с нас на имейл адрес online@sportvision.bg или на телефон +359 2 4918 263