Търсене в уебсайта

Как да се регистрирам?

Процесът за поръчване на продукти в сайта www.sportvision.com е прост и изключително безопасен. Можете да правите покупки от продуктите в нашата оферта, като се регистрирате / създадете свой профил в сайта и като използвате само минималните данни, необходими за извършване на онлайн поръчка.

Тази опция може да бъде избрана, когато искате да поставите поръчката с продуктите в кошницата ви за пазаруване.

ПОТРЕБИТЕЛСКА СМЕТКА

За да се възползвате от всички функции на sportvision.bg, е необходимо да създадете ваш акаунт в сайта. Процесът на регистрация е прост и изисква само основна лична информация, телефонен номер, пощенски адрес и адрес за доставка където да доставим поръчките ви.

Можете да се регистрирате, преди да започнете да търсите продукти в нашия сайт. В горния десен ъгъл на www.sportvision.bg кликнете върху бутона "Регистриране", след което ще бъдете упътени, къде да въведете личните си данни.

След като се регистрирате, можете да добавите желаните продукти към кошницата ви. Когато сте готови да направите поръчката си, отидете на страницата с кошницата и ще можете да видите цялото й съдържание. Ако не сте влезли в профила си, ще бъдете помолени да го направите, преди да завършите поръчката си.

Регистрационният формуляр се попълва веднъж и трябва само да влезете в профила си.

За въпроси, можете да се свържете с нас на електронна поща: online@sportvision.bg или на телефон 0700 70 730.