Търсене в уебсайта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90лв
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

- преди да платите.

Блог

09.
Sep
2021
Актуално
Готови ли сте за началото на новата учебна година? Представяме най -добрите 7 артикула, които вашите ученици ще обичат да носят.
09.
Sep
2021
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
20.
Jul
2021
Блог
Тропическите температури не ограничават непременно спорта. Възползвайте се от по-хладните дни, както и от по-ниските температури сутрин и вечер и отделете понеделник за определен вид от тези развлечения.
12.
Jul
2021
Актуално
Тенденциите се променят, но маратонките Air Max остават нашият любим модел, независимо от сезона. Това са моделите, които искаме сега!
02.
Jul
2021
Актуално
Време е да попълните лятната си колекция с тези модели. Имаме невероятни предложения за вас!
14.
Jun
2021
Футбол
С какво тазгодишното европейско първенство по футбол ще се различава от предишните и други интересни факти вижте в този блог.
21.
May
2021
бягане
Дните с високи температури се приближават, но също така и състезания, с които ще можете да се справите по-лесно с тези дрехи. По-долу са моделите, които трябва да потърсите.
19.
May
2021
Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
18.
May
2021
бягане
Бягането не е любимо физическо натоварване за мнозина, но със сигурност е сред най-здравословните, ползите от бягането са многобройни и неизмерими.
19.
Apr
2021
Актуално
 Маратонките отдавна са неизбежна част от ежедневните комбинации, на които се радваме всеки ден, но преди няколко сезона те се откроиха като най-търсения модел обувки.
19.
Apr
2021
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
22.
Mar
2021
Блог
Най-новото предложение на утвърдените марки създаде тенденции, които ще отбележат следващия период. Представяме ви новата ни колекция.
22.
Mar
2021
Блог
С настъпването на пролетта се пробужда желанието ни за физическа активност. Пригответе се да продължите с нашите съвети.
09.
Feb
2021
Блог
Време е да ви покажем всички тенденции, които ще отбележат пролетния сезон тази година.
28.
Jan
2021
Блог
Вечерите, които прекарвате у дома, освен тренировки, можете да използвате и за да се насладите на документални филми, обозначени като най-добрите досега. Това са някои от тях.
21.
Jan
2021
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
05.
Jan
2021
Актуално
Направихте ли резолюции за 2021 г.? В края на тази предизвикателна година ви каним да продължите да се грижите за себе си и другите и да намерите още повече време за спорт и здравословен начин на живот през Новата година.
05.
Jan
2021
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-минутна HIIT тренировка за цялото тяло.
16.
Dec
2020
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
27.
Nov
2020
Футбол
Целият свят на спорта беше натъжен вчера от новината, че един от най-великите на всички времена, аржентинският футболист Диего Армандо Марадона, е починал. Това е почит към човек, който просто може да направи всичко.