Търсене в уебсайта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90лв
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

- преди да платите.

Блог

18.
Nov
2019
Футбол
Херцогенаурах, 6 ноември, 2019 г.: Днес adidas представи Uniforia – официалната футболна топка за UEFA EURO2020TM. Името ѝ е вдъхновено от единството и еуфорията, които футболната игра носи на своите фенове, а дизайнът ѝ е израз на сплотеността, която турнирът следващата година ще покрие континента, като част от новата си визия за 2020 г.
22.
Jul
2019
Актуално
Ако мислите, че няма как да изгорите калории, докато сте на басейн, грешите.
27.
Nov
2017
Актуално
Най-новата колекция на Adidas Originals ZX Flux за есен-зима 2014/2015 са отдавна тук. Наричат ги обувките на бъдещето; въпреки че разчитат на миналото, те са представители на нова ера, в която се отделя повече внимание на движението и физическата активност.
27.
Nov
2017
Футбол
Nike Mercurial Superfly V CR7 FG са обувките, с които и благодарение на съвременните технологии ще имате по-добър контрол над топката и смяна посоката на игра.
27.
Nov
2017
Тренировки
Reebok представи новите си обувки за CrossFit - Reebok CrossFit Nano 7. Специален дизайн предназначен за тренировки. Проектирани като свръх визококачествени обувки за тренировка, Nano 7 доставят лекота и сигурност на всички интензивно спортуващи хора. Благодарение на технологията NANOWEAVE, се превръщат в най-удобните и най-екстремните обувки, които позволяват на краката да "дишат
string(0) ""
string(0) ""