Търсене в уебсайта

Блог

Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
19.
May
Бягане
Бягането не е любимо физическо натоварване за мнозина, но със сигурност е сред най-здравословните, ползите от бягането са многобройни и неизмерими.
18.
May
Актуално
 Маратонките отдавна са неизбежна част от ежедневните комбинации, на които се радваме всеки ден, но преди няколко сезона те се откроиха като най-търсения модел обувки.
19.
Apr
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
19.
Apr
Блог
Най-новото предложение на утвърдените марки създаде тенденции, които ще отбележат следващия период. Представяме ви новата ни колекция.
22.
Mar
Блог
С настъпването на пролетта се пробужда желанието ни за физическа активност. Пригответе се да продължите с нашите съвети.
22.
Mar
Блог
Време е да ви покажем всички тенденции, които ще отбележат пролетния сезон тази година.
09.
Feb
Блог
Вечерите, които прекарвате у дома, освен тренировки, можете да използвате и за да се насладите на документални филми, обозначени като най-добрите досега. Това са някои от тях.
28.
Jan
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
21.
Jan
Актуално
Направихте ли резолюции за 2021 г.? В края на тази предизвикателна година ви каним да продължите да се грижите за себе си и другите и да намерите още повече време за спорт и здравословен начин на живот през Новата година.
05.
Jan
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-минутна HIIT тренировка за цялото тяло.
05.
Jan
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
16.
Dec
Футбол
Целият свят на спорта беше натъжен вчера от новината, че един от най-великите на всички времена, аржентинският футболист Диего Армандо Марадона, е починал. Това е почит към човек, който просто може да направи всичко.
27.
Nov
Актуално
За марката Under Armour единственият начин да преодолеете всяко препятствие в спорта, който практикувате, е да се изправите срещу него лице в лице.
16.
Nov
Актуално
Есента пристигна твърдее бързо поне що се отнася до температурите.Въпреки това я приветстваме напълно готови, защото отдавна сме завършили новата си колекция с абсолютните тенденции за предстоящия сезон.
05.
Oct
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на CrossFit 681.
01.
Oct
Тренировки
Мързелът приключи - време е да се върнете към тренировките! За да ви мотивираме, насочваме вниманието ви към най-популярните тренировки в YouTube на вашите любими фитнес инфлуенсъри.
24.
Sep
Актуално
До първи учебен ден остават броени дни ,точно за това ви представяме тоалети за най-малките ученици, но също така и за по-порастналите.
26.
Aug
Тренировки
Кажете „Здравей“ на слънцето всяка сутрин с тези 5 упражнения за разтягане за всеки ден, които препоръчва йога инструктор.
23.
Jul
Тренировки
Как може да изградите най-добрата сутрешна рутина? С тези 5 съвета в комбинация със съвет за мотивация
14.
Jul
Бягане
Това са грешките, които повечето от вас правят след бягане.
07.
Jul