Търсене в уебсайта
Sport Vision се включи в 9-тото издание на София Екиден Маратон
Sport Vision се включи в 9-тото издание на София Екиден Маратон
Новини
05.09.2023.
Новини

Sport Vision се включи в 9-тото издание на София Екиден Маратон

05.09.2023.

На 6 септември се проведе деветото издание на София Екиден Маратон 2023, в което тази година Sport Vision се включи не само като партньор, а и със свой собствен отбор, който измина дестинацията от 42.195 км. и спечели бронзовите медали в първата си корпоративна щафета.

Стартът на маратона беше пред националния стадион „Васил Левски“, а щафетната обиколна премина през центъра на София и завърши в Борисова градина.
Тази година София Екиден Маратон 2023 беше посветен на 138-годишнината от Съединението на Княжество България и Източна Румелия и имаше за цел да популяризира щафетното бягане в градска среда.



София Екиден Маратон 2023 не е просто спортно събитие, но и вдъхновяващо приключение за всички участници. Неговата история започва в Япония, като идеята му е всеки да може да се включи и да избяга маратонската дестинация от 42.195 км. Sport Vision подкрепя събитието, вярвайки в силата на движението и вдъхновението, което то ни носи и с нетърпение очакваме следващото издание на София Екиден Маратон.

---

Sport Vision e една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите, която се разпростира с над 500 магазина в 13 държави и предоставя разнообразие от мултибранд стоки за всички видове спорт. Тяхната мисия е да развиват спорта и да предоставят най-добрата спортна екипировка на конкуренти цени. Тази година Sport Vision отбелязаха и своята 10 годишнина у нас, а включването им в Sofia Cup 2023 е поредната стъпка, с която затвърждават своето отношение и подкрепа към българският спорт.

Подобни статии

06.
Nov.
Новини
Реновираният Sport Vision Panorama Mall Pleven отново посреща всички спортни фенове
01.
Sep.
Новини
Sport Vision Paradise Center с обновен интериор и с модерна RFID технология
08.
Aug.
Новини
Открихме нашия 30-ти магазин в България - Sport Vision Holiday Park Pernik!
18.
May.
Новини
От днес, 18 май, са отворени всички наши магазини!