Търсене в уебсайта
Sport Vision е вече и в Перник
Sport Vision е вече и в Перник
Новини
08.08.2023.
Новини

Sport Vision е вече и в Перник

08.08.2023.

 

Открихме нашия 30-ти магазин в България - Sport Vision Holiday Park Pernik! На 16 юни отворихме врати към спорта и най-добрата екипировка вече и за всички перничани. През последните 10 години ние успяхме да изградим доверие в нашия бранд и да открием 30 магазина в цялата страна, с общо над 350 ангажирани служители, готови да предоставят най-доброто обслужване на нашите клиенти.

 

По случай откриването на магазина ни в Перник, поканихме представители на местните спортни клубове и техните треньори, както и Василена Йорданова - европейска и световна шампионка по таекуон-до и почетен гражданин на Перник. Всички те получиха специални Sport Vision VIP карти, като така изразихме нашата подкрепа към тях и желанието ни да направим спорта още по-достъпен за всички деца и юноши спортисти в града.

 

На откриването присъства и Станислав Иванов – големият победител в Hell’s Kitchen Bulgariа, който определено мигновенно привлече вниманието на всички посетители.

Изненадите за перничани не свършиха до тук, защото за своето откриване Sport Vision Holiday Park Pernik направи 20% допълнителна отстъпка на всички  намалени и ненамалени продукти, а освен това, всеки посетител можеше да се снима във фотобудката ни и да участва за 3х100 лв. ваучера за пазаруване в магазините на Sport Vision.

 

Пожелаваме успех на най-новият магазин на Sport Vision - мястото, където страстта към спорта оживява!

 

Подобни статии

06.
Nov.
Новини
Реновираният Sport Vision Panorama Mall Pleven отново посреща всички спортни фенове
05.
Sep.
Новини
Sport Vision подкрепи маратона и участва със свой отбор
01.
Sep.
Новини
Sport Vision Paradise Center с обновен интериор и с модерна RFID технология
18.
May.
Новини
От днес, 18 май, са отворени всички наши магазини!