Търсене в уебсайта

Блог

Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
18.
Jul
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени възприятията на бегачите.
21.
Jun
Блог
И тази пролет се вслушахме в вашите нужди и световни тенденции и подготвихме за вас микс от комфорт, модерен дизайн, наситени цветове и качество.
30.
May
Блог
Adidas пусна официалната топка на Световната купа в Катар, за която твърди, че е най-бързата в историята на състезанието. Какво е новото и различното в дизайна, разкриваме по-долу.
18.
May
Блог
Подготовката за маратон започва най-малко един месец преди състезанието, а добре разработеният план за действие може да ви улесни да го пробягате.
03.
May
Блог
Ако планирате да бягате маратон, но все още не сте избрали подходящите маратонки, разгледайте нашите.
28.
Apr
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-лесна и по-вълнуваща.
12.
Apr
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.
05.
Mar
Актуално
Време е да излезете на терена, да се възползвате от шансовете и да обърнете играта с футболните обувки adidas Predator Edge.
23.
Feb
Актуално
Ако не сте сигурни как да си опаковате багажа за престой в планината, вижте какво никога не трябва да забравяте.
31.
Jan
Актуално
Направили сте новогодишни обещания, но все още не сте започнали да ги изпълнявате? Не чакайте подходящия момент, започнете сега!
14.
Jan
Актуално
Зимата дойде, а снегът и студеното време не спират да ни изненадват. Повечето хора биха предпочели да пропуснат това време на годината, но това не е вярно за любителите на приключенията на открито.
21.
Dec
Актуално
Чувствате ли се уморени, летаргични, липса на енергия? Ето шест възможни причини за това състояние и съвети как да го предотвратите.
07.
Dec
Актуално
На сцената е най-новото предложение на световноизвестните марки. Представяме ви наличните в нашата оферта бройки.
02.
Dec
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
16.
Nov
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
02.
Nov
Актуално
Готови ли сте за началото на новата учебна година? Представяме най -добрите 7 артикула, които вашите ученици ще обичат да носят.
09.
Sep
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
09.
Sep
Блог
Тропическите температури не ограничават непременно спорта. Възползвайте се от по-хладните дни, както и от по-ниските температури сутрин и вечер и отделете понеделник за определен вид от тези развлечения.
20.
Jul
Актуално
Тенденциите се променят, но маратонките Air Max остават нашият любим модел, независимо от сезона. Това са моделите, които искаме сега!
12.
Jul
Актуално
Време е да попълните лятната си колекция с тези модели. Имаме невероятни предложения за вас!
02.
Jul
Футбол
С какво тазгодишното европейско първенство по футбол ще се различава от предишните и други интересни факти вижте в този блог.
14.
Jun
Блог
Марката Nike привлича все повече внимание с кампанията Move to Zero, която цели опазване на околната среда и борба с изменението на климата. Днес разкриваме всички подробности, които трябва да знаете за този социално отговорен проект. 
28.
May
Блог
Знаете ли, че всяка година се произвеждат 350 милиона тона пластмаса, която с течение на времето се превръща в микропластмаса и, ако не бъде контролирана, се озовава в реки, морета и океани, увреждайки екосистемата на планетата и нашето здраве?
28.
May
Бягане
Дните с високи температури се приближават, но също така и състезания, с които ще можете да се справите по-лесно с тези дрехи. По-долу са моделите, които трябва да потърсите.
21.
May