Търсене в уебсайта
ЖИВЕЕМ ЗА ОТКРИВАНЕ: РАЗКРИВАМЕ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ЗА ПОХОДИ В ПРИРОДАТА НА МАРКАТА JACK WOLFSKIN
ЖИВЕЕМ ЗА ОТКРИВАНЕ: РАЗКРИВАМЕ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ЗА ПОХОДИ В ПРИРОДАТА НА МАРКАТА JACK WOLFSKIN
На открито
30.10.2023.
На открито

ЖИВЕЕМ ЗА ОТКРИВАНЕ: РАЗКРИВАМЕ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ЗА ПОХОДИ В ПРИРОДАТА НА МАРКАТА JACK WOLFSKIN

30.10.2023.

Всяко приключение на открито е пътешествие в неизвестното – непредсказуема, предизвикателна и най-вече, забавна дейност, която вдъхновява истинските любители на природата и спорта да надвишат границите и да тестват своята издръжливост. Точно затова известната немска марка Jack Wolfskin помага на приключенците по целия свят в тяхните усилия да се свържат с природата вече повече от четири десетилетия.

 

Както всяка сезонна колекция, този сезон Jack Wolfskin ни представя нова колекция спортни модели, специално създадени за планински преходи. Моделите са налични в магазините Sport Vision, както и онлайн, и преди да започнете изследователското си пътуване с тях, ние разкриваме всички предимства на последната колекция.

Зад лозунга "Живеем, за да откриваме" стоят десетилетия на усилия и посветеност. Иновации и търсене на нови технологии позиционират тази марка във върха на производителите на спортни стоки за открито. Минималистичният дизайн и високата функционалност са нещо, за което Jack Wolfskin е известен сред приключенците и феновете на спортния стил на открито. Благодарение на най-новите технологии за материали, моделите от новата колекция предоставят оптимална защита срещу всички метеорологични условия, като предпазват от студа, отблъскват водата и позволяват на кожата да диша. Дъжд, сняг, вятър или кални терени - няма предизвикателства, които не можете да преодолеете по пътя си към финала. Ако сте един от онези приключенци, които са винаги на път и обичат да изследват непознати места, вярваме, че ще намерите най-добрата подкрепа в колекцията на Jack Wolfskin.

Плътното облекло е нещо, което винаги трябва да имате предвид, когато се отправяте към непознати планински трасета или правите разходка през близката гора за няколко часа. Затова винаги избирайте леки и високо функционални слоеве, които регулират оптималната телесна температура. Като едно от универсалните и важни облекла във всяки гардероб, избираме Jack Wolfskin 3in1 jacket, което може да се носи по различни начини, в зависимост от времето. Вътре е подплатено с мек материал от флис, а отвън е водоустойчиво и устойчиво на вятър благодарение на технологията TEXAPORE CORE. Това яке се комбинира най-добре с панталони, специално създадени за трасета на открито. Панталона, направен от материал TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD, който е устойчив на метеорологични условия, но и лек и дишащ, без да ограничава движението и лесно се адаптира към всяко движение.

Дългите походи могат да бъдат уморителни, затова е важно обувките, които носите, да могат да следват всяка ваша стъпка. При избор на обувки за преход, започнете от най-важните неща като удобство, стабилност и защита от всички метеорологични условия на трасето. Това можете да намерите, като изберете обувки с водоотблъскваща мембрана Texapore в горната част и подметка, която гарантира максимално сцепление, независимо от повърхността. Преодолейте каменистите и стръмни терени с ниски или средни модели от настоящата колекция.

Ако искате да бъдете подготвени за всички метеорологични условия, не забравяйте да добавите памучно подплатено облекло в раницата си, като например суитшърт, който ще поддържа телесната температура оптимална, но също така и шапка, която ще осигури допълнителна защита от студа.

 

Когато се отправите на ново приключение на открито, бъдете готови да изследвате. Разширете своите хоризонти и се насладете на природата изцяло, защото сте създадени, за да се движите! Новата колекция на Jack Wolfskin ще бъде вашата подкрепа в това.

 

 

Sport Vision Team

 

Подобни статии

08.
Aug.
На открито
Независимо дали тренирате самостоятелно или сте отборен играч, спортуването на открито ще ви помогне да поддържате мотивацията си.
22.
Dec.
На открито
В този текст разрешаваме съмненията, които сигурно сте имали при избора на облекло за ски.