Търсене в уебсайта
Три причини да искате новите маратонки ASICS GEL-NIMBUS 26
Три причини да искате новите маратонки ASICS GEL-NIMBUS 26
Бягане
05.03.2024.
Бягане

Три причини да искате новите маратонки ASICS GEL-NIMBUS 26

05.03.2024.

След 25-ото издание на модела GEL-NIMBUS, който спечели титлата за най-удобни маратонки в независимо изследване, марката ASICS идва с GEL-NIMBUS 26 - най-новата версия на известния модел, който се отличава със своя подобрен дизайн и производителност. В тази статия ще ви разкажем повече за иновациите и предимствата му спрямо предшествениците му и защо ще го обикнете от първото си бягане.

Удобство за всеки

 

Водени от кайзен философията (кайзен – термин от японски език, който означава постоянно усъвършенстване и промяна към по-добро), ASICS се стреми да подобрява представянето на своите модели всеки сезон, вслушвайки се в нуждите на бегачите и тествайки маратонките си в реални условия. Затова дизайнерите се фокусират именно върху комфорта, който е основна предпоставка при избора на обувки за бягане. Те залагат на усъвършенстване на технологията им GEL™, която съществува от 1999 г. насам, като създават най-новият PureGEL™, който е с около 65% по-лек и с по-малък обем в сравнение с предишния GEL™. PureGEL™ е стратегически заложен в средата на подметката, за да абсорбира удара с настилката и да осигури плавно движение при бягане.

Какво е новото и различното в модела ASICS GEL-NIMBUS 26?

 

Не е лесно да надхвърлите собствените си постижения, особено ако държите титлата за най-удобните маратонки за бягане, но ASICS ни показва, че винаги има място за подобрение. Е, нека видим какви са иновациите по отношение на дизайна и технологиите в новия модел GEL-NIMBUS 26.

 

По-добро сцепление за още по-добро представяне на пистата

Ако си мислите, че сте видели всичко, грешите – новият GEL-NIMBUS 26 е потвърждение, че стабилността и безопасността при движение винаги могат да бъдат по-добри. А именно иновативната HYBRID ASICSGRIP™ технология в комбинация с AHARPLUS™ гума в подметката е отговорна за още по-доброто сцепление на мокри и хлъзгави повърхности, както и за по-голяма издръжливост на обувките – така че, ако планирате да започнете състезателния сезон с този модел, сме сигурни, че той винаги ще бъде вашият най-добър спътник в ежедневните тренировки.

Подобрен дизайн на горната част на маратонката

Когато говорим за дизайн, новите маратонки GEL-Nimbus™ 26 също носят драстични промени в горната част. Гъвкав и дишащ език, съчетан с мека, плетена конструкция в средната част, позволява по-лесното обуване и адаптиране към стъпалото, като ви дава още по-добро усещане при бягане.

Знакът за CO2 e потвърждение за устойчиво производство

ASICS ни казва колко важна е устойчивостта за подобряване на производствения процес, като добавя официален етикет за CO2 към този модел с цел да повиши осведомеността за важността на екологията в съвременното потребителско общество. Затова тези маратонки идват с модернизиран, ултралек пълнеж FF BLAST™ PLUS ECO, който съдържа 24% повече пяна в сравнение с предишните модели и е изработен от минимум 20% материали, произведени от възобновяеми източници.

Открийте ASICS Gel-Nimbus 26 в мъжки и дамски размери в нашите физически магазини или онлайн на сайта ни.

Подобни статии

07.
Aug.
Бягане
Ако бягането е вашата редовна дейност, тогава правилната хидратация е важен урок за вас. Знайте кога, колко и каква течност да приемате.
21.
May.
Бягане
Дните с високи температури се приближават, но също така и състезания, с които ще можете да се справите по-лесно с тези дрехи. По-долу са моделите, които тряб...
18.
May.
Бягане
Бягането не е любимо физическо натоварване за мнозина, но със сигурност е сред най-здравословните, ползите от бягането са многобройни и неизмерими.
07.
Jul.
Бягане
Това са грешките, които повечето от вас правят след бягане.