Търсене в уебсайта
Дрехи за бягане, които трябва да потърсите
Бягане
21.05.2021.
Бягане

Дрехи за бягане, които трябва да потърсите

21.05.2021.

Бяхме много щастливи да чуем новината за провеждането на 34-ия Белградски маратон. Текущите подготовки вече са в ход, така че всеки може да бъде на върха в играта на 6 юни и с прогнозираните високи температури трябва да се обърне внимание на дрехите, които избирате за състезанието. Тя трябва да е лека, изработена от дишащи материали и достатъчно удобна, за да не ви ограничава и да създава допълнителни проблеми.

Дрехите за бягане, които подбрахме за вас днес, са чудесен избор за Белградския маратон, но също така и за всички останали юнски и летни състезания и тренировки по бягане, които планирахте. Това са моделите, на които трябва да обърнете внимание.

Nike Breathe Run - тениска за запалени бегачи

Бегачите, които дават 150 процента от своята сила и енергия във всяко състезание или тренировка, определено трябва да изберат тениска за бягане Nike Breathe Run през топлите пролетни и летни дни. Този модел с къс ръкав, предназначен за мъже, е изработен от изключително лек материал, който осигурява необходимия комфорт и свобода на движение. Известната технология Dri-FIT също е вплетена в материала, така че тениската остава суха по време на бягане.

adidas Own the Run Celebration - за екосъзнателни бегачи

Рециклираните материали все повече се използват в производството на маратонки, дрехи и екипировка. Такъв е случаят и с тази дамска тениска за бягане, която символично се нарича adidas Own the Run Celebration Top. Без ръкави, с широки презрамки, тя осигурява максимален комфорт по време на всяко състезание за победа. Технологията Aeroready позволява бързо изсъхване на материала, което прави тениската идеална за летни състезания и тренировки.

Насладете се на комфорта и подкрепата на модел, предназначен за продължителни тренировки, полумаратон и маратонски състезания.

Under Armour Launch 2in1 мъжки шорти - всичко, от което се нуждаете за добри резултати

Дрехите Under Armour са любими сред бегачите именно защото всеки детайл в дизайна им има за цел да допринесе за постигане на върхови резултати. Ето защо мъжките къси панталони Under Armour UA Launch 2in1 са нашият днешен избор.

Това е модел, който е изработен от изключително лека, разтеглива материя отвън, която ви дава пълна свобода на движение, без никакви ограничения. Мрежестите странични панели са разположени, за да осигурят допълнителна вентилация, докато разтегливата конструкция позволява движение във всяка посока. Добавете към това компресия отвътре и бързосъхнеща материя, за да разберете защо трябва да изберете тези къси панталони за всичките си бягащи приключения през топлите дни.

Дамски къси панталони за бягане Nike Tempo Luxe Icon Clash

Дизайнът на дамските къси панталони за бягане Nike Tempo Luxe Icon Clash се откроява не само поради своя материал, с мотиви на небето, но и заради двуслойна структура, която осигурява комфорт и невероятна свобода.

Страничните и задните джобове, еластичната лента на колана и материята Nike Flex ви позволяват да дадете максимума си, докато технологията Dri-FIT допринася за по-бързото изсъхване на материала. Този модел, както и всички предишни, може да бъде поръчан в нашия онлайн магазин.

Моделите Salomon за планински пътеки са идеални и за града

Въпреки че марката Salomon в бягането е синоним на планинска пътека, дрехите с нейния подпис могат да се използват на други повърхности за бягане и начинания. От марката Salomon за горещите летни дни ви предлагаме мъжка тениска Salomon XA Camo и спортно бюстие Salomon Comet, които ще обичате да носите поради изключително приятните материали и кройки, които не ви ограничават.

Пълен асортимент от марки се предлага в нашите магазини или в онлайн магазина.

Ще се видим на пистата!

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

05.
Mar.
Бягане
В този блог Ви разкриваме какви са иновациите и предимствата на маратонките GEL-NIMBUS 26 спрямо предишните и защо ще ги обикнете от първата стъпка.
07.
Aug.
Бягане
Ако бягането е вашата редовна дейност, тогава правилната хидратация е важен урок за вас. Знайте кога, колко и каква течност да приемате.
18.
May.
Бягане
Бягането не е любимо физическо натоварване за мнозина, но със сигурност е сред най-здравословните, ползите от бягането са многобройни и неизмерими.
07.
Jul.
Бягане
Това са грешките, които повечето от вас правят след бягане.