Търсене в уебсайта
Новата колекция на Sport Vision идва със супер находки за теб!
Новата колекция на Sport Vision идва със супер находки за теб!
Актуално
11.03.2024.
Актуално

Новата колекция на Sport Vision идва със супер находки за теб!

11.03.2024.

Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попадения в новата колекция на Sport Vision, в която можеш да избираш артикули от топ световни брандове. В това блог стори ще ти представим няколко сета, които Станислав избра за своя ежедневен и спортен аутфит.

Започваме с неговия любим бранд – Nike от горе до долу. Тук е с емблематичния модел горнище и долнище Nike CLUB BB, които са с логата на бранда от създаването му до днес. Маратонките са новия модел NIKE AIR MAX EXCEE отново в черно и червено, за да са в тон, разбира се.

Е, комбинацията от черно и червено е класика, но когато искаме да поканим пролетта, свежите цветове са най-добрият начин да изразим себе си и да вкараме цветна нотка в ежедневието. Тук ви представяме сета на Ellesse в тюркоазено зелено в комбинация с New Balance 997H маратонки, които са подходящи както за спорт, така и за твоето ежедневие.

 

Както знаем, Станислав държи на своят стил, не само в готвенето, но и когато е в залата или тренира на открито. Е, с новата колекция на Under Armour  и ти можеш да разчиташ на удобство, комфорт и стил независимо какви упражнения ще изпълняваш и къде.

Маратонките Under Armour UA Shift ти дават стабилна опора и гъвкавост, а тениската и късите панталони ще осигурят проветрение и комфорт дори тренировката да е била супер активна.

Надяваме се да сме те вдъхновили с нашата селекция и не забравяй, че твоите топ попадения вече те очакват в новата колекция на Sport Vision.

Подобни статии

05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.