Търсене в уебсайта
KANDER – СПОРТНО ИЗЖИВЯВАНЕ НА ОТКРИТО БЕЗ КОМПРОМИС
Блог
24.11.2022.
Блог

KANDER – СПОРТНО ИЗЖИВЯВАНЕ НА ОТКРИТО БЕЗ КОМПРОМИС

24.11.2022.

Неопитомената природа и комфортът изглеждат напълно несъвместими, но Kander направи това възможно. Тази марка отдавна се е превърнала в синоним на уникално спортно изживяване на открито през студените зимни месеци. Той се противопоставя на студа, мъглата, мокрите и хлъзгави пътеки, дивите и труднодостъпни терени и се превръща в лидер на световния пазар, когато става дума за оборудване за спорт на открито. Силуетът на тази марка е вдъхновен от швейцарските необуздани ледници, така че получи името си от стръмния ледник Kanderfirn, разположен в Бернските Алпи, разположен на юг от Kandersteg. Изкачвания, които изискват движение, което може да се преодолее само с първокласно, високоефективно оборудване на открито.

ДИЗАЙН, КОЙТО ВЪРВИ В КРАК С ВРЕМЕТО

Дизайнерите с богат опит представят иновации в производството на обувки за възрастни и деца, както и якетадъждобраниспални чувалираницитермосищеки и ръкавици, което прави тази марка уникална на пазара. Всяка част от външното оборудване е много функционална, лесна за опаковане и пренасяне. Раниците са изработени от устойчиви материали с много джобове, в които можете да опаковате буквално всичко, което възнамерявате да носите. Kander не оставя нищо на случайността, така че можете да разчитате, че ще получите най-доброто по време на вашето приключенско предизвикателство.

Качествените материали в сблъсък с новите технологии създават спортно оборудване, което лесно ще отговори на всички предизвикателства, които поставяте пред него. Тук специално се набляга на обувките, които дават сигурност и опора на вашата стъпка, но с ненатрапчива лекота и вечен комфорт. Уникалният дизайн с внимателно проектирани и стратегически разположени детайли ви позволява да постигате целите си безгрижно и необезпокояваноМатериите са водоустойчиви, но с перфектен баланс на дишане и топлина, а подметката нежно прилепва към повърхността, правейки всяка ваша стъпка безопасна.

Марката Kander не се грижи само за комфорта и функционалността на спортното оборудване, но обръща специално внимание и на дизайна . Обувките не са обемисти, така че могат да се носят по градските улици, като пасват идеално на вашето градско облекло. Смелата комбинация от цветове и материали ще се хареса и на вашите юноши.

 

ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО KANDER Е ПРИЗНАТ

 

WATERPROOF технологията запазва краката ви сухи дори и в дълбок сняг, и допринася за по-лесното отблъскване на калта и водата, както и по-бързото изсъхване на горната част.

 

Мембраната BREATHABLE MESH поддържа постоянен баланс между дишане и топлина вътре в обувките.

 

Гумената капачка TOE GUARD предпазва пръстите от удари при по-недостъпни пътеки и повишава комфорта.

Технологията на подметката GRIPTECH осигурява страхотно сцепление и дори 20% повече опора и издръжливост на сухи и мокри терени. Осигурено е максимално сцепление с повърхността в предната част на обувките благодарение на геометрично оформената подметка.

 

ИЗДЪРЖЛИВ ТЕКСТИЛ материалът на горната част на обувките носи ненадминат комфорт, издръжливост и е лесен за поддръжка от сезон на сезон.

 

PREMIUM LEATHER е етикет за специфични видове кожи, които се използват в производството на обувки и се характеризират с комфорт и разпознаваема спортна елегантност.

 

 HEEL COMFORT на подметката под петата допринася за отличното сцепление с терена, което осигурява на крака по-естествен контакт със земята, с гарантирано усещане за комфорт.

 

Технологията SNOWPROOF осигурява адекватна защита срещу сняг, който пада бързо от повърхността, улеснявайки движението.

Кандер ни казва, че няма пречки, когато става дума за спортни предизвикателства. След тежка работна седмица, натрупани задължения, седене пред компютъра, природата е най-добрият лечител. По всяко време на годината и при всякакви климатични условия. Без извинения. Просто предизвикателство!

Можете да намерите спортни обувки, дрехи и екипировка от най-новата колекция на марката Kander във всички наши магазини и уеб магазини. Изберете моделите, които най-добре отговарят на вашата чувствителност и вкус, и не се притеснявайте за най-доброто представяне. Кандър се грижи за това.

Екипът на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Mar.
Бягане
В този блог Ви разкриваме какви са иновациите и предимствата на маратонките GEL-NIMBUS 26 спрямо предишните и защо ще ги обикнете от първата стъпка.
06.
Nov.
Новини
Реновираният Sport Vision Panorama Mall Pleven отново посреща всички спортни фенове