Търсене в уебсайта
СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ И ЕКИПИРОВКА, КОИТО МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ
Тренировки
20.03.2020.
Тренировки

СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ И ЕКИПИРОВКА, КОИТО МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

20.03.2020.

Надяваме се, че вече сте гледали и изпълнили 10-минутната тренировка за “събуждане” на тялото. Ако все още не сте, никога не е твърде късно да започнете и да добавите тази програма към ежедневната ви тренировка. В тази статия ще ви предложим спортна екипировка и уреди, които лесно могат да станат част от домашния ви фитнес и ще ви помогнат да направите тренировката си още по-интересна.

Скачането на въже като задължително за кардио тренировки в домашни условия

Точно както във фитнеса, в домашни условия също трябва да комбинирате силови упражнения с кардио. Стане ли дума за кардио, въжето за скачане е изключително практично, особено когато тренировката е в домашни условия.

Въжето за скачане е идеално за стопяване на мазнини. Ако все още нямате едно в своята колекция, можете да го поръчате от нашия онлайн магазин.

Стойки за лицеви опори – за силовите тренировки

Можем да гарантираме, че не съществуват много тренировъчни програми, в които не се налага да изпълнявате лицеви опори под една или друга форма. Ако искате да увеличите трудността на това упражнение и още повече да заздравите ръцете и рамената си, то тогава стойките за лицеви опори ще бъдат чудесно допълнение към вашия домашен фитнес. Още едно тяхно предимство е, че могат да бъдат използвани и за упражнения, насочени към други мускулни групи.

 

Постелка за тренировки

За всички от вас, които обичат йога и пилатес, постелката за тренировки със сигурност е необходимост. Ако все още нямате такава във вашата фитнес колекция, може да я поръчате от нашия онлайн магазин.

Уреди за тренировка

Ако обмисляте да добавите фитнес уреди към тренировъчното ви пространство вкъщи, ето някои от нашите предложения. За коремните мускули – подвижна пейка. Често срещана във фитнесите, може да бъде неизменна част от домашните ви тренировки. Пътечката за бягане винаги е добър избор особено сега, когато бягането навън не е препоръчително. Последното предложение, разбира се, e кростренажорът - уредът, който ще разгрее цялото ви тяло и ще ви накара да се чувствате страхотно всеки ден.

Добрата новина е, че можете да поръчате всички тези уреди и екипировка онлайн.

Бъдете здрави!

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии