Търсене в уебсайта

Sport&Bonus

SPORT & BONUS е програма за лоялност, която предоставя различни предимства на клиентите в магазини Sport Vision, както и в онлайн магазина www.sportvision.bg

Картата SPORT & BONUS е безплатна и можете да я получите:

1. Като пластмасова карта за по-малко от две минути във всеки магазин на Sport Vision, BUZZ или Nike

Какво получавате за членство в SPORT & BONUS?

Отстъпка "Добре Дошли" - Получавате -5% отстъпка веднага за първия акаунт при присъединяване към програмата

С отстъпка със SPORT & BONUS - в рамките на офертата Sport Vision за маркирани артикули със стикера S&B ще имате право на отстъпка с вашата карта SPORT & BONUS.
Персонализирани оферти, изберете своя собствена отстъпка.
Прочетете правилата на програмата SPORT & BONUS, за да получите по-точна информация за всички предимства, както и отговорите, които сме подготвили на възможни въпроси от членовете относно използването на предимствата в онлайн магазина.


КАК МОГА ДА ВИДЯ ОФЕРТА ЗА ОТСТЪПКА С СПОРТ И БОНУС?

Щракнете върху БАНЕР С SPORT & BONUS.

Освен това всички продукти, които са намалени със SPORT & BONUS, са маркирани със стикера S&B и можете лесно да ги разпознаете.

Като кликнете върху стикера S&B отстрани на продукта, можете също да получите достъп до цялата оферта, която е намалена с картата.

КЪДЕ ВЪВЕЖДАМ НОМЕРА НА КАРТАТА?

Въвеждате номера на картата в кошницата, след като добавите един или повече продукти към нея. След въвеждане на номера на картата е необходимо да кликнете върху бутона ПОТВЪРЖДАВАНЕ, за да преизчислите предимствата.


КАК МОГА ДА ВИДЯ КОЛКО ОТСТЪПКА ИМАМ ВЪРХУ ПРОДУКТИТЕ НА SPORT & BONUS?

Трябва да добавите продукта в количката, да въведете вашата карта в раздела SPORT & BONUS и да натиснете бутона ПОТВЪРЖДАВАНЕ.

След това кошницата ще бъде актуализирана и ще видите цената на продукта, намалена със SPORT & BONUS.

ПОЛУЧАВАМ ЛИ ТОЧКИ ВЪВ ВРЪЩАНЕТО В КАРТАТА?

Не. В момента, в който въведете картата и щракнете върху бутона ПОТВЪРЖДЕНИЕ, системата ще преизчисли само потенциалните ползи въз основа на вашата кошница. Само когато щракнете върху бутона ПОТВЪРЖДАВАНЕ и успешно създадете поръчката, системата ще запази точки въз основа на вашата покупка.

След 20 дни от създаването на поръчката, ако не сте инициирали връщането на закупените продукти, точките ще ви бъдат достъпни.
 

Определяне на текущия Статус на потребителя: текущият Статус се определя въз основа на записаните на Картата през последните 365 дни точки. В зависимост от събраните през последните 365 дни точки, текущият Статус на потребителя се определя в съответното от следните четири (4) нива:

  • от 0 до 199 точки;
  • от 200 до 999 точки;
  • от 1000 до 1999 точки;
  • над 2000 точки;

 Ползване на отстъпка при следваща Покупка: След като потребителят е събрал точки по Картата, при следваща Покупка, натрупаните точки се използват, като в зависимост от текущия Статус на потребителя (т.6.1.1.) всяка една точка се преобразува в 10, 14, 20 или 30 стотинки отстъпка, както следва:

  • ако пред последните 365 дни потребителят е събрал от 0 до 199 точки: 1 точка = 10 стотинки отстъпка;
  • от200 до 999 точки: 1 точка = 14 стотинки отстъпка;
  • от 1000 до 1999 точки: 1 точка = 20 стотинки отстъпка;
  • над 2000 точки: 1 точка = 30 стотинки отстъпка.

Срокът за използване на отстъпката при следващата Покупка е до 6 месеца от извършването на Покупката, чрез която са получени.

За повече информация можете да посетите официалния сайт www.sportandbonus.com