Търсене в уебсайта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90лв
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

- преди да платите.

Процедура за връщане

1. Връщане на продукти, закупени от Спорт Вижън

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката  заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт с куриер на адреса, посочен във формуляра. 

Спорт Вижън възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на  българска банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане са за сметка на Клиента и е в размер 8-10 лв. В този случай клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма Спиди.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Спорт Вижън ЕАД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
  • Когато връщането на продукт е за сметка на Спорт Вижън ЕАД това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.
  • Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  • грешката е настъпила по вина на Sport Vision

Не приемаме връщане и рекламации на:

- Бельо

- Чорапи

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Спорт Вижън възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
  • Спорт Вижън не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
  • Спорт Вижън ЕАД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Можете да намерите формуляр за връщане тук