Търсене в уебсайта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90лв
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

- преди да платите.

Процедура за връщане

1. Връщане на продукти, закупени от Спорт Вижън

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката на адреса, от който му е изпратена заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт и възстановяване на сума. Спорт Вижън възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите когато:

  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  •  грешката е настъпила в резултат на вина на "Спорт Вижън" ЕАД;

2. Връщането се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Спорт Вижън ЕАД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
  • Когато връщането на продукт е за сметка на Спорт Вижън ЕАД това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Спорт Вижън възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
  • Спорт Вижън не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
  • Спорт Вижън ЕАД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
string(0) ""
string(0) ""