Търсене в уебсайта

Търсите нещо съвсем ново и различно? Разгледайте водещите тенденции, когато става дума за дамски обувки, облекло, екипировка и аксесоари.

От интересни кройки, впечатляващи цветове, през удобни материали, по-къси и по-дълги варианти - ще намерите всичко необходимо, за да блестите в спортни и ежедневни визии.

Искате повече енергия с всяка стъпка, която правите?

Запознайте се с маратонки за бягане adidas Ultraboost 22 – модел, който позволява повишена амортизация, стабилност и пълно приспособяване към стъпалото.

Кажете сбогом на свръхпронацията и приветствайте най-интензивното възстановяване на енергията досега!

Нов ден, нови правила - в желанието да постигнете всичко, не забравяйте за комфорта. Вземете го където и да отидете и допълнете всяко облекло с модерен спортен стил. Разгледайте лайфстайл колекцията за жени и изберете модели по ваш вкус.

Какво е усещането за свобода за теб? Когато тичаш безпрепятствено към целите си, без ограничения. Така трябва да бъде вашето оборудване за бягане. Разгледайте текущата ни оферта и намерете подходящата подкрепа, за да спечелите.

От идея до реализация – нямате извинение да не разширите собствените си граници. С подходящи обувки, облекло и оборудване за тренировки, ежедневните ви усилия стават по-лесни. Дайте максимума си и се насладете на постигнатите резултати.

Вижте всички модели на Nike и adidas, които се предлагат в нашия онлайн магазин в размери от 1X до 4X.