Търсене в уебсайта
КОЛЕКЦИЯТА, КОЯТО ВСИЧКИ ИСКАТ: Ето ги моделите, които открихме, че ще отбелязват точки в следващите няколко месеца
Блог
22.03.2021.
Блог

КОЛЕКЦИЯТА, КОЯТО ВСИЧКИ ИСКАТ: Ето ги моделите, които открихме, че ще отбелязват точки в следващите няколко месеца

22.03.2021.

Миналата година известните световни марки намекнаха кои тенденции ще отбележат пролетта на 2021 г. и сега, когато те видяха бял свят и са част от новите колекции, които предлагаме, не знаем коя да изберем.

Ако говорим за облекло за тренировки, бягане или друга спортна дейност, се открояват специални и внимателно подбрани материали. Те позволяват дишане и необезпокоявано движение, независимо от интензивността на тренировката, но също така са и в атрактивни цветове, които (бъдете готови за това) ще направят избора ви много по-труден.

Тази пролет обувки, дрехи и аксесоари, предназначени за любителите на спортния стил, които също са част от новата ни колекция, привличат вниманието към всеки, дори и най-малкия детайл - атрактивни кройки, поразителни цветове, приятни материи и комбинация от детайли, които са налице, подчертайте ги по правилния начин.

Ето само някои от моделите, които ще отбележат следващия период.

Nike Zoom Freak 2 – маратонки, без които не можем да си представим новата ни колекция

 

Вече ви разказахме история за Giannis Antetokounmpo - гръцки гигант, който спечели света с играта си в НБА лигата. Колекцията му маратонки Nike Zoom Freak спечели огромна популярност сред феновете на баскетбола, така че този сезон беше немислимо Zoom Freak 2 да не присъства в нашата оферта. В крайна сметка, кой не би искал маратонките на MVP?

Nike Training combination for women – because we can’t decide on just one model

 

Както казахме преди, наистина е трудно да изберем само един модел от новата ни колекция. Защо да не направим цял тоалет за тренировка? Този път избрахме съчетание от Nike спортно бюстие, Nike One клин и Nike Pegasus Trail 2 - маратонки за бягане, които лесно могат да се носят за тренировка.

The North Face Rust 2 Tee –поразително цветна тениска

 

 Всяка пролет, с първите топли и слънчеви дни, започваме да купуваме тениски. И сякаш винаги нямаме достатъчно от тях, обикновено избираме модели, които са дори по-поразителни по цвят от тези, които вече имаме в нашата колекция. Този път нашият избор е The North Face Rust 2, 100% памучна тениска за мъже, предназначена за любителите на приключенията, която е подчертана с принт върху нея Never Stop Exploring. Перфектна е за първите дни на пролетта, нали?

Champion Lady – макси роклите отново са в игрта отново

 

 

В днешно време се говори много за това колко коронавирусът е променил посоката, в която върви модата. Заедно с комплекти, уютни анцузи, ежедневни дрехи, макси роклите се завърнаха със стил, така че Champion Lady е друг избор за предстоящия сезон. It’s impressive because of the effective color blocking details, but also due to the material that you’ll enjoy all day long. Впечатляваща е заради ефектните детайли и цветове, но и заради материала, на който ще се радвате през целия ден.

Nike Air Jordan за момчета и момичета

 

Въпреки че този път наблегнахме на комбинациите Nike Air Jordan за момчета и момичета, новата колекция за деца от различни възрасти има много страхотни и привлекателни дизайни. Всяка от тях беше внимателно подбрана с целта, и особено така, че да допринесе за правилния растеж и развитие на всяко дете. Каквото и да изберете, несъмнено ще бъде пълен успех.

New Balance NITRELv4 – маратонки на име футуризъм

 

Обичаме футуристични модели и вярваме, че при вас е същият случай. Ето защо избрахме дамски маратонки New Balance NITREL v4, като един от фаворитите за този сезон, който ще ви остави без дъх със своя дизайн. Дори няма да споменем колко са удобни. Ненадминато е!

Ellesse Superstar – суитшърт за мъже, чието име говори само за себе си

 

Суитшъртите определено ще се носят известно време, така че защо не биха били ефектни? Модел, който ще управлява уличния стил тази пролет, е суитшърта Ellesse Superstar за мъже, чийто дизайн и комбинация от цветове оправдават името му по най-добрия възможен начин. Това е нашата сърдечна препоръка за следващите месеци.

Ако някои от тези снимки не отговарят на вашия стил или начин на обличане, винаги можете да разгледате цялата нова колекция, която предлагаме. Предлага се във всеки магазин и онлайн.

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Mar.
Бягане
В този блог Ви разкриваме какви са иновациите и предимствата на маратонките GEL-NIMBUS 26 спрямо предишните и защо ще ги обикнете от първата стъпка.
06.
Nov.
Новини
Реновираният Sport Vision Panorama Mall Pleven отново посреща всички спортни фенове