Търсене в уебсайта
Как да изгорим калории на басейна
Актуално
22.07.2019.
Актуално

Как да изгорим калории на басейна

Тези упражнения ще ви помогнат.
22.07.2019.

Ако мислите, че няма как да изгорите калории, докато сте на басейн, грешите. Тези упражнения ще ви помогнат. Чакахме с нетърпение лятото и високите температури, въпреки че прекарваме по-голямата част от дните си в офиса. И добре, че сезонът на препичането край басейна, вече дойде, за да имаме възможността да комбинираме полезното с приятното – плуване, добре прекарано време и изгаряне на калории. Вземете със себе си някой от летните ни модели, отидете до басейна и можете да правите тези упражнения, докато сте във водата или около шезлонгите.

 

Първи сет от упражнения

Упражнение до басейна: Поставете две кърпи една до друга и легнете на тази отдясно. Направете движението burpee, и когато се приземите на краката си, подскочете към лявата кърпа и повторете burpee. Върнете се на дясната кърпа и повторете 10 пъти.

Упражнение в басейна: поплувайте във водата по ширината на басейна, вместо по дължина. Повторете колко пъти можете

Втори сет от упражнения

Упражнение до басейна: седнете на кърпата с изпънати пред вас крака. Сложете бутилки вода от двете й страни пред вас. Вдигнете краката си, за да докоснете горната част на едната бутилка и после направете същото към другата бутилка. Повторете 10 пъти

Упражнение в басейна: симулирайте движението, когато излизате от басейна с ръцете на ръба и повдигнете тялото си. Когато ръцете са напълно изпънати, се върнете към първоначалната си позиция и повторете 15 пъти

 

Трети сет от упражнения

Упражнение до басейна: направете широк клек, за да стигнат ръцете ви повърхността, след това подскочете като разперите ръцете и краката. Повторете 10 пъти.
Упражнение в басейна: изплувайте колкото можете дължини в басейна

 

Вземете оборудването си за плуване и всичко необходимо за басейна от нашия онлайн магазин и използвайте #svsummerspirit  за да ни покажете как прекарвате лятото си.

 

Екипът на Sport Vision

Подобни статии