Търсене в уебсайта
Новите фитнес трендове: упражненията, които да изпробвате това лято
Актуално
09.07.2019.
Актуално

Новите фитнес трендове: упражненията, които да изпробвате това лято

Тези иновативни упражнения представят комбинация от традиционни методи и нови фитнес трендове.
09.07.2019.

Надяваме се, че не чакате последната минута, за да започнете да тренирате. Ако се отегчавате лесно и не харесвате традиционните тренировки, представяме ви тези нови трендове, които със сигурност да изпробвате.

Чували ли сте за Pound, Wave Shape и други фитнес упражнения, които са популярни по целия свят? Благодарение на тях можете да оформите тялото си и да се забавлявате.

Какво общо имат палките за барабан с тренда, наречен Pound?

Бивша барабанистка решава да обедини любовта си към инструмента и фитнеса, като създава новата дисциплина Pound – кардио тренировка за цялото тяло с леки палки, наречени Ripstix като основен предмет. Всяка тренировка съчетава пилатес, изометрични и плиометрични движения, идеални за сила на мускулите, и отнема само 45 минути за изгарянето на 900 калории.

Тренировката е много популярна сред дамите, с интересни движения и известни песни, които със сигурност повдигат настроението и ще ви накарат да се чувствате страхотно след това. Подсигурете се с удобни дрехи и обувки и се насладете на ритъма.

Animal Flow – тренировка, която да събуди животинските инстинкти

Pound е насочена до голяма степен към жените, но Animal Flow е новият фитнес тренд, на който могат да се насладят и мъжете. Както и самото име предполага, тази тренировка събужда първичните инстинкти и кара тялото да се движи по начини, за които не сте предполагали. Това е комбинация от гимнастически упражнения, акробатика, капуейра и брейк танци. Но не се поддавайте да възможното първоначално объркване от много стилове, защото тренировката включва всички мускули на тялото и изисква много сила. Намерете вашата качествена екипировка и си позволете да бъдете въвлечени в невероятната енергия на Animal Flow.

Когато „въжетата полудеят“, е новият фитнес тренд, за които всички говорят

Мислите ли, че е лесно да движите тежките въжета? Ако отговорът ви е „да“, тогава със сигурност никога не сте опитвали, иначе не бихте го твърдели. Това е тренировка с много висок интензитет, по време на която мускулите на ръцете и гърба са най-силно включени. Краката също имат роля, защото позицията на тялото е леко приклекнала през цялото време. Тази тренировка е идеална за атлети, които се възстановяват след контузия, защото мускулите бързо възвръщат силата си. Познат като Ropes Gone Wild, този тренд е страхотен за начинаещи, но и също за спортисти, които искат да поддържат отлична форма.

Усетете силата постепенно по време на тренировка

Това лято можете да изпробвате и още една тренировка, наречена Wave Shape. Тя е създадена за сърфисти и атлети, които обичат водните спортове, и бързо набира популярност по цял свят. За нея не са ви нужни никакви предмети, защото Wave Shape допринася за повече енергия, издръжливост, отличен баланс и гъвкавост. Резултатът е добре оформено тяло, с което да се гордеете. 

Ако лятото не е достатъчна мотивация, забавлението със сигурност е. Изберете тренировката, която най-много ви подхожда, облечете любимите си дрехи за спорт и за вас няма да има невъзможни неща.

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...