Търсене в уебсайта
NEW SUMMER VIBES: Защо TikTok кардио тренировките са абсолютен хит тона лято?
Актуално
09.07.2020.
Актуално

NEW SUMMER VIBES: Защо TikTok кардио тренировките са абсолютен хит тона лято?

09.07.2020.

Целият свят е в TikTok! Тази платформа стана изключително популярна в разгара на пандемията и популярността ѝ нараства всеки ден, точно както броят на потребителите. Ако някога сте имали шанса да я изпробвате, със сигурност сте останали смаяни от популярната музика, която съпровожда всяко видео и нямаме съмнения, че сте участвали поне веднъж или сте се опитали да направите някое от многобройните предизвикателства.

Светът на спорта също не може да устои този нов тренд – известни фитнес инструктори и инфлуенсъри използват предимствата на TikTok, за да споделят своите фитнес програми с феновете. По този начин, така нареченият, TikTok Fitness стана абсолютен хит това лято. Той включва не само хаштагове с многомилионни постове на платформата, но и цялостни тренировъчни програми с музика и TikTok предизвикателства.

Един от инициаторите на този тренд е Cassey Ho, момичето, което започна The Blogilates и записа 15-минутно видео с танцови упражнения за кардио и най-популярните TikTok песни сред всички фенове на тази, сравнително нова платформа.

Защо TikTok кардио упражненията са абсолютен хит това лято?

Защото са забавни, различни и чудесен избор да си набавите енергия за деня. Всяко упражнение или предизвикателство е създадено с интересна и забавна музика, което на пръв поглед ги прави да изглеждат лесни, въпреки че обикновено включват упражнения за всяка мускулна група.

Комбинацията от кардио упражнения и танци са още една от причините TikTok тренировките да наберат такава популярност. Нека това не ви заблуждава. Те могат за бъдат изключително интензивни и да включват упражнения за всяка мускулна група, така че някои от вас със сигурност ще се сблъскат с мускулна треска. Нека това не ви обезсърчава.

Направете клекове, напади, планове и бърпита с хитовете на TikTok и вашата тренировка ще бъде много по-интересна и забавна и след време, най-трудните упражнения ще ви станат любими.

Променете фитнес рутината си това лято и опитайте New Summer Vibe – TikTok тренировка. Ние препоръчваме да ги правите навън – в парка, в гората, в задния двор или на балкона, докато се радвате на ритмите, слънцето и всяко движение на вашето тяло.

Ако имате нужда от екипировка – не се колебайте да я потърсите в нашите магазини или да поръчате онлайн.

 

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...