Търсене в уебсайта
Топ предложения за септември: тоалети за началото на новата учебна година
Актуално
26.08.2020.
Актуално

Топ предложения за септември: тоалети за началото на новата учебна година

26.08.2020.

Учениците чакат с нетърпение началото на новата учебна година. Въпреки че този път обстоятелствата са различни и връщането към училище ще бъде по-различно от всички предишни, това обаче не ни пречи да предложим нови градски и атрактивни дрехи за най-малките, но и за малко по-големите ученици. Разгледайте нашето предложение за ученици.

Nike Air Jordan за най-малките

Камуфлажният принт може да е нетипичен за най-малките ученици, но не можахме да устоим на този сет Nike Air Jordan за момчета. Долнището се вписва перфектно с червената тениска Nike , докато монотонността на камуфлажния анцуг определено ще бъде освежена от раницата Nike Jumpman.

Перфектен микс от adidas за тийнейджъри.

Градските тийнейджъри ще обикнат дрехите на adidas. Комбинацията от черно и сиво допълва с ефектни маратонки adidas и раница, които ще бъдат полезни както за училище, така и за тренировки.

Must have за тийнейджърки– Nike Air Jordan

Марката Jordan е синоним на смелост и дързост и за това всеки фен на спортния стил трябва да я притежава. Този септември Nike Air Jordan за тийнейджърки е перфектен избор за всички момичета, които искат да имат уникални дрехи в гардеробите си в атрактивни цветове. 

Бъди като „огнения“ Jordan  .

„Огнената“ колекция на марката Jordan за момчета е от тези, които ще се харесат от пръв поглед. Тя е атрактивна и ефектна, така че няма съмнение, че най-младите баскетболисти ще я обикнат.

Нежна adidas комбинация за момичета

Миксът от розово и светло сиво винаги е бил любим на момичетата. Ето защо тази комбинация от adidas е правилният избор за винаги усмихнати, игриви и весели момичета.

Избери свое собствено Champion съчетание.

Многобройните промоции Back to School, които продължават до 20 септември в нашите магазини и онлайн, са допълнени с комплекти за момчета и момичета на Champion. Поръчайте перфектната комбинация от анцуг, маратонки и раница Champion и зарадвайте малчуганите преди началото на новата учебна година.

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...