Търсене в уебсайта
THE ONLY WAY IS THROUGH: РАЗКРИВАМЕ ФОРМУЛАТА ЗА УСПЕХ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ АТЛЕТИ
Актуално
16.11.2020.
Актуално

THE ONLY WAY IS THROUGH: РАЗКРИВАМЕ ФОРМУЛАТА ЗА УСПЕХ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ АТЛЕТИ

16.11.2020.

Да подобряваш себе си всеки ден, независимо кой спорт практикуваш, не е лесен път. По този път няма преки пътища, няма място за отказване и „измама“, бързи промени...Това изисква упорита работа и дисциплина. Това е последвано от много върхове и спадове, предизвикателства и битки, но единственият начин да се преодолее всяка криза е да се изправите срещу нея. Професионалните спортисти знаят това по-добре от всеки друг, както и марката Under Armour, която избра нов слоган, който символично да отразява това- The only way is Through.

Значението на новата кампания Under Armour е уникално за всеки спортист.  Това може да бъде преодоляване на негативизма извън терена, преодоляване на предизвикателствата, които може да доведат до борба със себе си, но също така и психическа и физическа борба в моменти, когато е трудно. Защото винаги има възможност да се провалите, но най-важното е да приемете това и да се преборите със страха. Знаем, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но е възможно!

Колекцията Under Armor след тази кампания също е създадена, за да ви даде максимална подкрепа, така че винаги да можете да продължите напред. Маратонките Under Armour HOVR Rise 2 са разработени, за да ви осигурят перфектна подкрепа, дори по време на най-тежките тренировки. Те ще поддържат краката ви сухи през цялото време на тренировката, независимо колко силно се „тласкате“ напред. Дишащите мрежести панели, тъкани и лазерно гравирани детайли ще ви осигурят максимална производителност.

Нищо по-малко не може да се каже за облеклото. Тениска Under Armour Rushтренировъчен клин и UA Woven шортите са идеалният избор за всички силови тренировки, докато суитшъртите са идеални за поддържане на оптимална телесна температура преди и след физическия стрес. Цялата екипировка може да се сложи в раницата Under Armour, за да можете да продължите напред към спортните си победи.

И помнете - вие сте много повече от победите си. Вие сте много повече от вашите поражения Вие сте работа и всеотдайност! Когато има толкова много предизвикателства на терена, това е единственият начин да постигнете резултати, а Under Armour е най-добрата ви подкрепа по този път.

Нова колекция от тренировъчна екипировка Under Armour се предлага в нашите магазини или можете да я поръчате онлайн.

 

Екипа на Спорт Вижън

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.