Търсене в уебсайта
РАЗБЕРЕТЕ КОИ МАРАТОНКИ СА  MUST-HAVE ТОЗИ СЕЗОН
Актуално
19.04.2021.
Актуално

РАЗБЕРЕТЕ КОИ МАРАТОНКИ СА MUST-HAVE ТОЗИ СЕЗОН

19.04.2021.

Усещането за комфорт никога не излиза от мода, така че инвестицията в добър чифт маратонки винаги се изплаща многократно - особено след като маратонките са станали неразделна част от всички ежедневни издания. Те отдавна са предназначени не само за спортисти и сега можем свободно да кажем, че маратонките просто са се превърнали в духа на поколението и епохата, в която живеем.

Те останаха на трона като една от водещите тенденции и тази пролет и ние ви представяме няколко задължителни модела от света на маратонките.

НЕПОБЕДИМА ТЕНДЕНЦИЯ,ЛЮБИМА НА ВСИЧКИ - БЕЛИ МАРАТОНКИ

Повечето от нас имат поне един чифт бели маратонки в колекцията си, които „вървят с всичко“ и обикновено са ни любими. Прости, класически и универсални, белите маратонки са извън всякаква конкуренция. Възможностите за комбиниране на бели кецове са безкрайни - независимо дали ги носите с костюм, дънки или рокля на цветя. И ако сте привърженик на модата „less is more“, наистина ви трябва само един чифт бели маратонки, които ще бъдат кралете на вашия шкаф за обувки.

СИЛНИ ЦВЕТОВЕ НА МАРАТОНКИТЕ- ХИТ ТАЗИ ПРОЛЕТ

Много от нас не са толкова смели в избора на маратонки и едва ли смеем да „излезем от зоната на комфорт“, т.е. да изберете маратонки в по-интензивни, живи цветове. Такива маратонки обикновено ние предпочитаме да избираме за тренировка или бягане. Според новите тенденции, маратонките с по-ефектни цветове като червено, лилаво, кралско синьо и др. Те имат силата да „съживят“ монотонните комбинации от дрехи и да им придадат съвсем различен тон и това е една от причините, поради които виждаме такива модели все по-често в улични издания и не сме ги пропуснали в новата ни колекция.

ГРАДСКИ И РЕТРО МИКС, КОЙТО ОБИЧАМЕ НА МАРАТОНКИТЕ

От няколко сезона следваме ретро тенденцията - както в избора на дрехи и аксесоари, така и на маратонки. Комбинацията от футуристичен дизайн, цветно блокиране, по-остри линии, ретро силует и поразителни елементи върху маратонките все още ни пленява. Те са лесни за комбиниране и придават напълно градска атмосфера на всяка комбинация. Тази пролет продължаваме в същия ритъм и се наслаждаваме на селекцията маратонки от новата колекция на световноизвестни марки.

СТРАХОТНО ВРЪЩАНЕ НА ПОПУЛЯРНИ "CHUCKS"

 

Този сезон ще бъде записан като този, в който имаше голямо завръщане на популярните „Chucks“. Монохромни плитки или дълбоки платна Чък модели, сезони назад заемат високо място в скалата на популярността. Тази пролет колекцията от маратонки Converse в нашата оферта е обогатена с модели с готини шарки, както и кожени модели, като специално изтъкваме маратонките Converse Chuck Taylor All Star със слогана „My Story“ като абсолютен хит на офертата .

ULTIMATE TREND - НАЙ-КОМФОРТНИТЕ МАРАТОНКИ ЗА НАЙ-МЛАДИТЕ

Що се отнася до колекцията за най-малките - дизайнерите на всички марки са обединени и се ръководят от факта, че комфортът винаги е на първо място. Цветовете и детайлите са адаптирани към най-малките, така че най-честият избор са маратонки с велкро, модели в розово или синьо, както и маратонки с анимационни герои. Също така е забележимо, че новата тенденция на „съвпадащ семеен вид“ става все по-често срещана, а в новата колекция за деца можете да намерите модели, подобни на моделите маратонки за възрастни - и родителите често избират такива варианти.

 

Ако сте фен на маратонките и се наслаждавате на комбинации, които включват комбиниране с тях, ви каним да изпробвате моделите от новата колекция във всички магазини Sport Vision или да поръчате онлайн.

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...