Търсене в уебсайта
ПРИВЕТСРВАЙТЕ ЛЯТОТО: Това са дрехите, които не можете да пропуснете
Актуално
02.07.2021.
Актуално

ПРИВЕТСРВАЙТЕ ЛЯТОТО: Това са дрехите, които не можете да пропуснете

02.07.2021.

Запознати ли сте с актуалните тенденции, които ще отбележат това лято ?  Ако не сте, това е шансът да опознаете новите постъпления, защото в този блог ви представяме дрехи, които със сигурност не трябва да изключвате от колекцията си. Подарете топло посрещане на лятото в страхотен стил и допълнете гардероба си с парчета от нашето лятно предложение.

Абсолютен лидер на градския летен стил - Nike Beach Flamingo

Ако ежедневието ви е динамично и изпълнено с непланирани дейности и предизвикателства, елемент, който не трябва да оставяте извън облеклото си, е мъжката тениска Nike Beach Flamingo. Изработена е от памучни материали и подчертана със специален детайл на плажно фламинго, който, ако се носи с атрактивни бермуди или обикновени къси панталони, придава още по-ефектна нотка. Перфектен избор за тропическо лято и приключения на слънце!

Лятно облекло, което ви завладява от пръв поглед - бански adidas

Търсите перфектни бикини, които ще ви оставят без дъх от пръв поглед? Смятаме, че този модел на adidas е правилният избор за вас. Обичаме го, защото идеално приляга на всяка жена, има регулируеми презрамки, позволяващи ви да манипулирате горнището си така, както ви харесва и допълнително прикрива несъвършенствата и удължава фигурата. Има ли по-добър избор за това лято?

Перфектен избор за лято или басейн - шорти за плуване Champion

Мъжете отдавна се отказаха от „скучните“къси панталони. Много добре, признаваме, понякога са неизбежни, но това лято предпочитаме мъжки модели с атрактивни и по-светли цветове Например тези плувни шорти Champion, които са правилният избор както за басейн, така и за плаж. Направени са от материал, който бързо изсъхва и има джобове, в които можете да съхранявате всички малки неща, от които се нуждаете. Не забравяйте да ги извадите от шортите си, преди да влезете във водата.

Кралица в летен стил - рокля Nike в ментови тонове

Скроена така, че да може да се носи и като рокля, и като по-дълга тениска, с клинове или шорти с дължина до коляното, роклята на Nike в ментови тонове е една от кралиците на летния стил. Ще я обикнете заради кройката, но и заради памучния материал, който е най-приятният избор за горещите летни дни. Засияйте във всяка комбинация и носете този атрактивен модел в нежни тонове.

Трябва да имате за летни тренировки - Under Armour - любима дамска чанта

Дамската чанта за фитнес Under Armour Favorite привлича вниманието не само със своя жив лилав цвят, но и със своята лекота, която ще ви изненада. Направена е от траен материал с технология Storm и дълготраен завършек, който ѝ придава водоустойчивост Просторна и много практична, за да опаковате всичко необходимо за активен летен ден.

Изберете сладоледените цветове на слайдовете Ellesse Candy

Това лято тайната се крие в цветовете - колкото по-красиви и ефектни, толкова по-добре. Ето защо, що се отнася до чехли, един от нашите абсолютни фаворити е Ellesse Candy, който е на водеща позиция в предлагането на чехли в нашия онлайн магазин, със своя атрактивен цвят, комфорт и адаптивност към всеки крак. Не пропускайте възможността да видите пълното предложение на чехли на този линк.

Подарете сърцето от тениската за момичета на Nike

Момичетата обичат подаръците и ако този подарък е тениска на Nike с 3D сърце, ентусиазмът и обожанието стават по-големи. Модел от памук с класическа кройка, допълнително подчертана от пайетни детайли, идеално допълнени в дизайна.

В нашата оферта се предлага в размери за момичета на възраст от 3 до 5 години.

Детска шапка Nike - за защита от слънце

Въпреки, че днес отделихме внимание на модела в бяло, предлаганите от нас детски шапки Nike H86 се предлагат и в други цветове. Опростен дизайн и дискретна метална марка, с цветове, които идеално се вписват във всички летни комбинации, правят тези модели неизбежни и идеални за защита от слънце за всички малки. Поръчайте ги онлайн.

Лятна колекция от известни марки се предлага в нашите магазини и онлайн магазин. Надяваме се, че ще прекарате това лято така, както искате и че то ще остане във вашите най-добри спомени. До следващото приключение разгледайте нашето лятно предложение и поръчайте модели, които не бива да пропускате.

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.