Търсене в уебсайта
ЛЮБИМИ ДОРИ ПО ВРЕМЕ НА ЛЯТО: Искаме тези маратонки Air Max сега!
Актуално
12.07.2021.
Актуално

ЛЮБИМИ ДОРИ ПО ВРЕМЕ НА ЛЯТО: Искаме тези маратонки Air Max сега!

12.07.2021.

Те привличат вниманието навсякъде, където ги носите, те са „вътре“, независимо от сезона, тенденциите и модата, които са в стил в момента и определено са несравнима класика за всеки външен вид. Да, говорим за маратонки Nike Air Max, които можем да носим навсякъде и с всичко.Единственото нещо, което искаме да променим, са цветовите гами, които са много по-живи това лято от всякога. Разгледайте моделите, които искаме точно сега, сега, точно сега!

Nike Air Max Excee в бежово-бели тонове

Атрактивния дизайн на дамските маратонки Nike Air Max Excee в бежово-бели тонове е вдъхновен от емблематичните деветдесетте и представлява перфектната модерна и ретро стил комбинация от редуцирани цветове. Те са идеални за лятото, защото можете да ги комбинирате с градски дневни, но и атрактивни вечерни тоалети, с рокли, поли и шорти.

Nike Air Max Alpha Trainer 3

Кой казва, че маратонките Air Max трябва да се носят в лайфстайл тоалет? Представяме ви Nike Air Max Alpha Trainer 3, мъжки маратонки за бягане, които ще бъдат вашата истинска опора във фитнеса. С широката, плоска основа и въздушна подметка, те са идеални, за да ви осигурят стабилност по време на всяка тренировка. Добавете към това дизайна, създаден да „издържа“ на най-тежките тренировки и ще имате маратонки, които обожавате да носите.

Nike Air Max Bolt lifestyle маратонки за момчета

Маратонки, които ви дават едновременно качество и комфорт, Nike Air Max Bolt са едни от най-големите летни фаворити, когато става въпрос за детски обувки. Те се вписват перфектно, придават стабилност и комфорт, а освен това са лесни за обуване и събуване. Това са всички критерии, които със сигурност имате предвид, когато пазарувате за деца, и тези маратонки изпълняват всички тях. Изберете ги това лято!

Nike Air Max Bella Trainer 4 дамски маратонки

Представяме дамските маратонки, които ще направят всяка ваша стъпка истинска радост - Nike Air Max Bella Trainer 4. Леките мрежести панели в горната част позволяват на крака ви да диша, докато системата за връзване гарантира стабилност. Въздушните възглавници Air Max и подметката от пяна улесняват всяка стъпка. Животински принт отзад и суош в синхронизиран цвят придават привлекателност на този модел.

Nike Air Max Sport Clash lifestyle маратонки за тийнейджъри

Опростени, удобни и подчертани с атрактивен цвят, маратонките Nike Air Max Sport Clash за тийнейджъри са страхотни при всяко облекло. Това е перфектното съвпадение на материалите и комбинацията от въздух и пяна в подметката ги прави още по-удобни и леки. Пастелните детайли на горната част с неутрален цвят са причината, поради която този модел е най-често срещаният избор на фенките на Air Max.

Дамски кецове Nike Air Max Bolt с розови детайли

Розовите детайли на бялата горна част правят Nike Air Max Bolt идеални маратонки за жени. Дишащи, удобни и привлекателни, така че да можете да ги съчетаете така, както ви харесва - с елегантни рокли, дневна визия, дори делови тоалети. Просто ще ги обожавате, доверете ни се.

Nike Air Max Bolt lifestyle мъжки маратонки

Вдъхновени от моделите за бягане, мъжките маратонки Nike Air Max Bolt имат богат дизайн, който привлича вниманието от пръв поглед. Многоцветните детайли добавят към привлекателността на маратонките, докато неутралната основа и междинната подметка от пяна правят този модел идеалният избор за лятото.

Можете да намерите всички модели от този блог в нашите магазини или да ги поръчате онлайн.

Как да почистите маратонките си Air Max?

Преди да започнете да почиствате маратонките си, отстранете праха с мека четка и се отървете от камъчетатата, попаднали в шарките на подметките, като ходите. Следващата стъпка е да изперете маратонките с твърда четка в хладка вода.

Би било добре да премахнете връзките на обувките, преди да измиете маратонките, за да почистите езика и всички места, които връзките на обувките скриват.

За да изперете маратонките си Air Max, налейте хладка вода в мивка или друг съд и потопете четката във вода. Изцедете го и втрийте сапуна с нежни кръгови движения в една посока Изперете маратонките малко по малко. Първо измийте горната част, след това изсушете тази част със суха кърпа от микрофибър и след това продължете да миете останалите части, докато станат напълно чисти.

За по-упорити петна по маратонките повторете процеса на пране няколко пъти.

Не сушете маратонките на слънце или друг източник на топлина, като радиатор или пещ. Препоръчително е да ги оставите на вятър или сянка, защото в противен случай те могат да избледнеят или да променят първоначалния си цвят.

Третирайте ги редовно със спрейове за импрегниране и защита, тъй като това е най-добрият начин да се наслаждавате на любимите си модели Air Max от сезон на сезон.

Love is in the Air!

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.