Търсене в уебсайта
ADIDAS ПРЕДСТАВИ НОВ МОДЕЛ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ФУТБОЛНА ОБУВКА
Актуално
23.02.2022.
Актуално

ADIDAS ПРЕДСТАВИ НОВ МОДЕЛ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ФУТБОЛНА ОБУВКА

23.02.2022.

Любимата спортна марка започва новата година с лансирането на нов модел от легендарните си футболни обувки adidas Predator Edge, чийто дизайн е проектиран според изискванията на спорта, за който е предназначена.

Тази сезонна линия Predator е ZONE SKIN, иновация, която улеснява придвижването по време на игра. Оребрената гума в горната част на обувката позволява по-лесна манипулация на топката и дава на играчите предимство и увереност да прокарат играта напред. Тази изключително прецизна иновация е създадена, за да подчертае умението и красотата на футбола. Той е допълнен от редица нови функции, които позволяват максимален комфорт и движение, за да позволят универсален контрол на играта.

Новата FACET FRAME на подметката на обувката осигурява стабилност при движение на терена. Рамката на обувката осигурява разпределението на тежестта на играча към предната част, подобрявайки предаването на силата при удряне на топката.

„От 1994 г. ние разширяваме границите на иновациите, посредством нашия дизайн PREDATOR, като гарантираме, че футболните обувки на adidas са върхът на съвременните технологии. PREDATOR е нещо повече от футболна обувка, той е синоним на култови футболни моменти, те са и ще бъдат носени от най-великите в играта, както и от новото поколение играчи, които доказват, че няма нищо невъзможно, както на терена, така и извън него“, каза Artur Markowski, мениджър футболни продукти на Adidas.

Наследството на PREDATOR продължава с ново поколение играчи, оставящи своя отпечатък в спорта. PREDATOR EDGE, на глобално ниво, ще се носи от някои от най-известните футболисти в света, но също и от футболисти, включително Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlkemper и Toni Duggan, които разбиват всички стереотипи, за да подобрят играта си на терена. Точно това е мисията на Adidas да създаде по-добро бъдеще. Фокусирайте се върху три области: устойчивост, достоверност и приобщаване, което означава включване на жените в спорта. Поради това Adidas удължи договора си с UEFA за Европейското първенство за жени и Шампионска лига.

Новите футболни обувки на adidas се предлагат в магазините на Sport Vision, както и онлайн.

Екип на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...