Търсене в уебсайта
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МАРАТОНКИТЕ ЗА БЯГАНЕ ASICS GEL-NIMBUS 24
Актуално
21.06.2022.
Актуално

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МАРАТОНКИТЕ ЗА БЯГАНЕ ASICS GEL-NIMBUS 24

21.06.2022.

Що се отнася до маратонки, новините от работилницата на марката Asics идват отново при нас по отношение на иновациите и дизайна. Това е добре познатата серия модели Gel-Nimbus, която има първата официална итерация, включваща технологията FF BLAST™ PLUS. Gel-Nimbus 24 са най-новите маратонки от тази линия с иновативна технология на междинна подметка, която ви помага да овладеете по-лесно дългите участъци. Те са предназначени за бегачи, които покриват повече пробег по време на ежедневните тренировки, така че напредъкът в областта на комфорта беше очевидна следваща стъпка. Предназначени са за атлети, чийто стил на стъпване може да се определи като супинация, но са подходящи и за тези с неутрална пронация.

Иновативна технология FF BLAST™ PLUS

Сред бегачите Asics е призната като марка, която непрекъснато обръща внимание на развитието на нови технологии и модификации на дизайна, за да увеличи максимално вашето бягане. Вече сме свикнали винаги да ни изненадват с някои иновативни модели, които се предлагат. Този път това е Gel-Nimbus 24, маратонка, за която създателите на Asics твърдят, че променя възприятието на бегача за движение. Според Tomohir Nagase, генерален мениджър на отдела за развитие на Asics, тези маратонки ще позволят на бегачите да изпитат напълно всички предимства на движението. Благодарение на технологията FF BLAST™ PLUS, разположена в междинната подметка, налягането, когато стъпалото докосне повърхността, е намалено и оптималната възвръщаемост на енергията е гарантирана. Това е особено важно, когато изминавате повече километри, защото колкото по-удобни са маратонките, толкова по-отпочинали ще са краката ви, а с това и по-готови да издържат на усилието.

Дизайн, който драстично намалява теглото на маратонките

Ако теглото е една от основните референции при избора на маратонки, трябва да знаете, че най-новата версия на Gel-Nimbus е с почти 20 g по-лека от своите предшественици, без да губи нищо от своята функционалност и комфорт. Това е технология Trusstic System®, която в комбинация с подметката с намалено сцепление ASICS LITE™ ви кара да се чувствате сякаш нямате нищо на краката си през цялото време. Горна част от дишащ мрежест материал и изключително гъвкави панели, поставени отстрани, лесно се адаптират към всяко движение на крака. Вътрешната част е облицована със стелка OrthoLite™ X-55, което е допълнителен бонус, когато става въпрос за комфорт. Тази версия също може да се похвали с динамична, жизнена визия, доминирана от изразителни цветове, разпознаваемо лого на марката и отразяващи детайли, които увеличават видимостта по време на нощно бягане.

Новите маратонки Gel-Nimbus 24 в размери за мъже и жени можете да намерите в магазините на Sport Vision, а те се предлагат и в нашия онлайн магазин.

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.