Търсене в уебсайта
ФАВОРИТИТЕ ЗА МЕСЕЦ МАРТ: NIKE AIR MAX AMIXA & AIR MAX EXCEE
Актуално
19.03.2020.
Актуално

ФАВОРИТИТЕ ЗА МЕСЕЦ МАРТ: NIKE AIR MAX AMIXA & AIR MAX EXCEE

19.03.2020.

Март е известен в света на маратонките като месеца на Nike Air Max. Без съмнение това са едни от най-популярните модели създавани някога. Харесваме ги, защото са удобни и изглеждат страхотно с всеки тоалет. Новият сезон донесе някои интересни допълнения към семейството на Air Max и днес ви представяме любимите модели за месец мартNike Air Max Amixa и Nike Air Max Excee.

NIKE AIR MAX AMIXA – ДАМСКИТЕ МАРАТОНКИ, КОИТО ЩЕ ОБИКНЕТЕ

Въпреки че звучи като клише, пролетният сезон върви ръка за ръка с обувките в по-светли цветове. Стане ли дума за дамски модели, комбинацията на бяло с пастелни нюанси набира все повече популярност след всеки изминал сезон, въпреки факта, че моделите с ярки цветове стават все по-привлекателни. Този път нашият екип реши да избере маратонки, притежаващи по-неутрални цветове и именно поради тази причина един от нашите любими модели за този месец е Nike Air Max Amixa, със своите нежни розови детайли.

Вдъхновението за този модел идва от дизайна на Nike Air Max Dia и изключителния комфорт, който предлага. Благодарение на ултра-леката пяна, взаимствана от модела Dia, Nike Air Max Amixa доставя невероятно удобство и мекота, които ще ви съпътстват с всяка крачка. Неустоимата комбинация от специално създадена горна част и дизайн, позволяващ на обувката да се приспособи към крака ви, ще бъдат достатъчно основание да се връщате с радост към този модел.

Намерете ги във всички наши магазини или ги поръчайте онлайн.

NIKE AIR MAX EXCEE – ГРАДСКИ МОДЕЛ С ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ЦВЕТОВЕ

Знаете ли, че думата “Excee” на латински означава “90”? Значи няма да ви учуди фактът, че дизайнерите на Nike са избрали да предложат именно този модел в чест на 30-тия рожден ден на емблематичните Air Max 90.

Вдъхновен от красотата на 90-те години, Nike Air Max Excee "Hyper Blue" притежава комбинация от естествена кожа и мрежеста материя в горната част, а системата Max Air под петата допринася за по-ефектен външен вид и максимален комфорт.

Въпреки всичко - дизайн, напомнящ за деветдесетте години не е единственото, което отличава тези маратонки от всички останали. Забележителното съчетание от ярки цветове изпъква на белия фон и допринася за впечатляващата визия.

Тези маратонки са налични и в детски размери.

Всички модели Nike Air Max Excee могат да бъдат намерени в нашите магазини или поръчани онлайн.

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...