Търсене в уебсайта
ПРЕПОРЪЧВАМЕ - СПОРТНИ ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ ПО NETFLIX, КОИТО ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ОБИКНАТ
Актуално
01.04.2020.
Актуално

ПРЕПОРЪЧВАМЕ - СПОРТНИ ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ ПО NETFLIX, КОИТО ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ОБИКНАТ

01.04.2020.

Може би не сте родени да бъдете атлети и може би не знаете всички отбори, но това не са задължителни изисквания, за да се насладите на спортните документални филми. Nike също стартира процеса по заснимането на такъв материал, като част от кампаниите Just Do It на бранда. Богат избор от такива филми може да намерите и в Netflix. Вярваме, че вече имате акаунт в платформата и днес ви предлагаме спортни документални филми, на които ще се насладите (дори да не сте фен на спорта).

IVERSON – ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ИГРАЧА, ПОРАЖДАЩ НАЙ-МНОГО ПРОТИВОРЕЧИЯ В ИСТОРИЯТА НА НБА

Животът и кариерата на Allen Iverson все още представляват интерес за феновете на баскетбола, въпреки факта, че кариерата му отдавна е приключила. Този вдъхновяващ документален филм проследява живота на младо, бедно момче, което се превръща в баскетболист, награден 11 пъти с отличието All-Star. Ако винаги сте искали да научите всички подробности около един от най-добрите играчи в историята на НБА, то тогава този документален филм е за вас.

CONOR MCGREGOR: NOTORIOUS ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СЪВРЕМЕННИ ММА ШАМПИОНИ

Създаването на филма за Conor McGregor – ирландският ММА боец и един от най-популярните шампиони в момента, е продължило четири години. Той проследява пътя му от обикновено момче от Дъблин, имащо големи мечти, до многократен шампион, спечелил няколко шампионски UFC колана. Заедно с експлозивни сцени от битките му, в които феновете на смесените бойни изкуства ще се влюбят, филмът Conor McGregor: Notorious дава възможност да надникнете в живота на McGregor и вдъхновяващата му история за пътя към успеха.

LOSERS ИСТОРИЯ ЗА ЗАГУБИ, ПРЕВЪРНАЛИ СЕ В ЖИТЕЙСКИ УРОЦИ

Losers е документален филм за осем невероятни истории от света на спорта, разказани от известни атлети, които са превърнали исторически загуби в изключително важни житейски уроци. Някои от атлетите, които са взели участие в продукцията са Jean van de Velde, Pat Ryan и Surya Bonaly.

TYSON ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ЛЕГЕНДАРНИЯ БОКСЬОР

Предполагаме, че не сте очаквали документален филм за боксовата легенда Mike Tyson да ви накара да заплачете, но включените в този архивни снимки и интервю - “на четири очи”, са изключително трогателни. Това е история, изпълнена с противоречиви моменти, белязали трайно кариерата му и връзки, засенчили спортните му постижения.

LAST CHANCE U ФИЛМ ЗА СПОРТИСТИТЕ, КОИТО СА БИЛИ ОТПИСАНИ И ЗАБРАВЕНИ, НО СА НАМЕРИЛИ СВЕТЛИНАТА В КРАЯ НА ТУНЕЛА

Last Chance U е документален филм за играчи на американски футбол в колежите от Мисисипи до Канзас, много от които отхвърлени от лигата, заради лоши оценки и дисциплинарни проблеми.

 

Снимки: popsugar.com

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...