Търсене в уебсайта
НАМЕРЕТЕ СВОЯ РИТЪМ И ПРЕМАХНЕТЕ НАПРЕЖЕНИЕТО С ЙОГА И МЕДИТАЦИЯ
Lifestyle
01.06.2020.
Lifestyle

НАМЕРЕТЕ СВОЯ РИТЪМ И ПРЕМАХНЕТЕ НАПРЕЖЕНИЕТО С ЙОГА И МЕДИТАЦИЯ

01.06.2020.

Схванати мускули? Нерви? Решението е едно: йога. Тази практика е насочена изцяло към това да почувствате връзката с тялото ви. Когато постигнете това, не само облекчавате физическото напрежение, вие помагате на ума ви да се концентрира и този ефект остава дълго след като приберете килимчето за йога. Медитацията също играе важна роля за постигането на това състояние и предоставя важно умение, което е тясно свързано с йогата. Ще ви помогне да намалите стреса, да останете фокусирани и спокойни.

Предлагаме ви най-добрите упражнения, съвети и трикове за йога от най-добрите инструктори на Nike, които ще ви помогнат да намерите своя Zen. Медитация за намаляване на стреса и техники за подобряване на настроението – всичко е тук и е ваше.

Независимо дали сега започвате или практикувате йога ежедневно, тези техники притежават по нещо за всеки. Забравете за лошите мисли и оценете на какво е способно вашето тяло.

Сутрешно йога енергизиране

Започнете деня по най-прекрасния начин – с йога! Пригответе тялото си за деня с Nike Master инструктора – Alex Silver-Fagan. Нейните тренировки могат да бъдат намерени на този линк.

С йога ще отключите целия си потенциал

Nike Master инструкторът, Branden Collinsworth, ще ви покаже 6 йога пози за свързване с вашето вътрешно Аз. Направете основните упражнения на Alex Silver-Fagan, за да подготвите тялото си.  

Възстановете се с йога

Вдъхнете живот в тренировката си с три динамични видове йога, които ще ви помогнат да се енергизирате, да укрепите мускулите си и да се възстановите.

Умът ни е по-силен, отколкото си мислим. Проучване показва, че дори няколко минути медитация могат да бъдат достатъчни, за да започнем да мислим по-позитивно.

Изберете кратки сесии по медитация, които ще ви помогнат да запазвате самообладание в стресови ситуации или да се отпуснете и възстановите.

Не се колебайте да намерите идеалното място в апартамента ви за практикуване на йога и да си доставите максимален комфорт, като си набавите дрехи, които ще следват всяко ваше движение. Feel Your Flow!

 

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии