Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Код на продукта: DZ2617-001
Nike

Nike Маратонки Metcon 9

Код на продукта: DZ2617-001
Nike Metcon 9Мъжки обувки за тренировкаЖертвате за специфична визия. Потете се за определен човек. Преживейте напрежението и борбата за внимателно подбрани фитнес цели, които са в обсега ви поради работата, която усърдно влагате ежедневно. Metcon 9 прави всичко това да си струва с по-голяма плоча HyperLift, добавена обвивка с гумено въже и актуализирана пяна. Заклет от някои от най-великите атлети в света, предназначен за повдигачи на тежести, бегачи, треньори, първенци, той все още е златният стандарт, който доставя ден след ден.По-твърд и по-силенНаправихме HyperLift плочата в петата дори по-голяма за по-добра стабилност, когато ставате след тежки тренировки като разделен клек, мъртво повдигане и други упражнения за долната част на тялото.Заключете на мястоСистемата за заключване на връзките се прикрепя към езика на обувката, така че не е нужно да се притеснявате, че ще я закопчаете за който и да е плат. Помага да държите връзките си на място, така че след като се завържете, можете да се съсредоточите единствено върху тренировката си.Отидете на върхаГуменото покритие е удължено от средната страна, което добавя издръжливост и опора, по този начин можете да мащабирате всякакъв вид катерене по въже със същата повтаряща се скорост, без да се притеснявате от износване.Издръжлив и хладенЛека, дишаща мрежа помага да запазите крака си хладен, но същевременно поддържа вид на трайна издръжливост, която може да издържи на ожулвания, нарязвания и бързи влачещи движения.Усещайте пянатаПяната с двойна плътност осигурява чувствително омекотяване за дълготраен комфорт при непрекъснато кардио и движения.Изцяло гумената външна подметка осигурява издръжливо сцепление за динамични движения.Дишащ текстил има хаптичен принт, който създава 3-D ефект, който добавя издръжливост и текстура и помага да поддържате обувките си чисти по-лесно. Освен това има гъвкава, издръжлива опора в областта на пръстите, така че когато пръстите ви се разклатят при вдигане на големи тежести, няма да се чувствате ограничаващо..

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

Добавете цвят към гардероба си с нашата разнообразна Нова Колекция. От класически модели до най-нестандартните, имаме по нещо за всеки стил.

Всеки чифт маратонки съчетава модерен дизайн с несравним комфорт. Открийте елегантност и функционалност, всичко в една стъпка!

 

 

269,99 BGN
269,99 BGN
269,99 BGN
Спестявате: 0,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 6 38.5 24
  • 6.5 39 24.5
  • 7 40 25
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Metcon 9
Мъжки обувки за тренировка
Жертвате за специфична визия. Потете се за определен човек. Преживейте напрежението и борбата за внимателно подбрани фитнес цели, които са в обсега ви поради работата, която усърдно влагате ежедневно. Metcon 9 прави всичко това да си струва с по-голяма плоча HyperLift, добавена обвивка с гумено въже и актуализирана пяна. Заклет от някои от най-великите атлети в света, предназначен за повдигачи на тежести, бегачи, треньори, първенци, той все още е златният стандарт, който доставя ден след ден.

По-твърд и по-силен
Направихме HyperLift плочата в петата дори по-голяма за по-добра стабилност, когато ставате след тежки тренировки като разделен клек, мъртво повдигане и други упражнения за долната част на тялото.
Заключете на място
Системата за заключване на връзките се прикрепя към езика на обувката, така че не е нужно да се притеснявате, че ще я закопчаете за който и да е плат. Помага да държите връзките си на място, така че след като се завържете, можете да се съсредоточите единствено върху тренировката си.
Отидете на върха
Гуменото покритие е удължено от средната страна, което добавя издръжливост и опора, по този начин можете да мащабирате всякакъв вид катерене по въже със същата повтаряща се скорост, без да се притеснявате от износване.
Издръжлив и хладен
Лека, дишаща мрежа помага да запазите крака си хладен, но същевременно поддържа вид на трайна издръжливост, която може да издържи на ожулвания, нарязвания и бързи влачещи движения.
Усещайте пяната
Пяната с двойна плътност осигурява чувствително омекотяване за дълготраен комфорт при непрекъснато кардио и движения.
Изцяло гумената външна подметка осигурява издръжливо сцепление за динамични движения.
Дишащ текстил има хаптичен принт, който създава 3-D ефект, който добавя издръжливост и текстура и помага да поддържате обувките си чисти по-лесно.

Освен това има гъвкава, издръжлива опора в областта на пръстите, така че когато пръстите ви се разклатят при вдигане на големи тежести, няма да се чувствате ограничаващо.

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Обувки
Активност Тренировки
Възраст Възрастни
Пол Унисекс
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Маратонки Metcon 9
Маратонки
Nike Маратонки Metcon 9