Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Nike Маратонки Structure 25
Код на продукта: DJ7883-104
Nike

Nike Маратонки Structure 25

Код на продукта: DJ7883-104
Nike Structure 25Мъжки маратонки за тичанеКогато сте готови, за дълъг пробег, кратки тренировъчни бягания или може би движение насам-натам преди края или началото на деня, Nike Structure 25 ви очакват за да ви отведат. Това е стабилността, която търсите, лоялна от първото завързване, със система на средната част на стъпалото, която е напълно поддържаща и маков Zoom Air.По-широки навсякъдеПодвижната предна част на стъпалото ви позволява достатъчно пространство, за да разтворите пръстите на краката си. По-широката предна част на стъпалото допълва по-широка основа и гладко бягане.Ускорете гоЕлементът Zoom Air в предната част на стъпалото предлага чувствително омекотяване. Всяка стъпка помага за връщане на енергия, за да ви помогне да се движите напред с еластично, адаптивно усещане. По-високи стекове Добавихме още повече пяна от предишните ни структури за опора, с високи стекове от пяна, които ви помагат да се чувствате комфортно.Оформена като люлка, пяната осигурява опора за 3-те фази на крачката на бегача.Тя предлага гъвкавост, когато кракът ви се повдига от земята, плавно преминаване, когато кракът ви се движи напред и омекотяване при контакт със земята.Гъвкава и здраваИздръжливата гумена подметка има канали в предната част на стъпалото, за да създаде гъвкавост, а вертикалните канали отстрани спомагат за създаването на стабилност.Омекотихме материалите от вътрешната страна на петата, яката и езика, така че всяка част от обувката, която докосва глезена ви, да се чувства гладка и удобна.Еднослойната мрежа осигурява дишане и издръжливост. Повече подробности Пристегнати връзки Отлята пета ".

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

Добавете цвят към гардероба си с нашата разнообразна Нова Колекция. От класически модели до най-нестандартните, имаме по нещо за всеки стил.

Всеки чифт маратонки съчетава модерен дизайн с несравним комфорт. Открийте елегантност и функционалност, всичко в една стъпка!

 

 

249,99 BGN
249,99 BGN
249,99 BGN
Спестявате: 0,01 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Structure 25
Мъжки маратонки за тичане
Когато сте готови, за дълъг пробег, кратки тренировъчни бягания или може би движение насам-натам преди края или началото на деня, Nike Structure 25 ви очакват за да ви отведат. Това е стабилността, която търсите, лоялна от първото завързване, със система на средната част на стъпалото, която е напълно поддържаща и маков Zoom Air.

По-широки навсякъде
Подвижната предна част на стъпалото ви позволява достатъчно пространство, за да разтворите пръстите на краката си. По-широката предна част на стъпалото допълва по-широка основа и гладко бягане.
Ускорете го
Елементът Zoom Air в предната част на стъпалото предлага чувствително омекотяване. Всяка стъпка помага за връщане на енергия, за да ви помогне да се движите напред с еластично, адаптивно усещане.
По-високи стекове
Добавихме още повече пяна от предишните ни структури за опора, с високи стекове от пяна, които ви помагат да се чувствате комфортно.Оформена като люлка, пяната осигурява опора за 3-те фази на крачката на бегача.Тя предлага гъвкавост, когато кракът ви се повдига от земята, плавно преминаване, когато кракът ви се движи напред и омекотяване при контакт със земята.
Гъвкава и здрава
Издръжливата гумена подметка има канали в предната част на стъпалото, за да създаде гъвкавост, а вертикалните канали отстрани спомагат за създаването на стабилност.
Омекотихме материалите от вътрешната страна на петата, яката и езика, така че всяка част от обувката, която докосва глезена ви, да се чувства гладка и удобна.
Еднослойната мрежа осигурява дишане и издръжливост.

Повече подробности

  • Пристегнати връзки
  • Отлята пета
"

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Обувки
Пол Мъже
Активност Бягане
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари
Nike Маратонки Structure 25
Маратонки
Nike Маратонки Structure 25