Търсене в уебсайта
ЛЮБИМИТЕ МОДЕЛИ ОТ 90-ТЕ ЗАВЛАДЯВАТ СЦЕНАТА ТОВА ЛЯТО
Актуално
07.07.2020.
Актуално

ЛЮБИМИТЕ МОДЕЛИ ОТ 90-ТЕ ЗАВЛАДЯВАТ СЦЕНАТА ТОВА ЛЯТО

07.07.2020.

Малко по малко, 90-те се “промъкват” отново в нашите гардероби. Специфични материали, обемни модели, акцентирани в различни цветове – това са трендовете, които ще носим в дневните и вечерните тоалети. Сред моделите, без които не можем да си представим лятото са обновени дизайни на известни модели, но и такива, които са вдъхновени от силуети, които са били “задъжителни” през 90-те. Време е да наложим нови трендове в ретро модели!

Nike Air Max Invigor – маратонките, с които можеш да “играеш”

Когато си вдъхновен от известния дизайн на Air Max 95, няма спор, че си създал маратонки, които печелят хората от пръв поглед. Това е случаят на мъжките Nike Air Max Invigor, които са съвсем леки и поради своята комбинация от цветове, са съчетават добре с различно облекло. 

Nike Air Max Excee – перфектни за феновете на стила Air Max

Фактът, че дамските Nike Air Max Excee са вдъхновени от известния силует Air Max 90, говори достатъчно за тяхната привлекателност. Това твърдение се подкрепя от ярките цветове и детайли, изключителният комфорт и качествените материали – комбинация от естествена, изкуствена кожа и текстил. Дамските Air Max Excee са перфектният избор за прекрасните летни дни.

Adidas Crazychaos – модерен стил в ретро конструкция

Представете си истински ретро маратонки в осъвременен вариант и ще разберете защо мъжките adidas Crazychaos са нашия избор за това лято. Вдъхновени от модел за бягане от 90-те, те съдържат технология с омекотяваща капсула в междинната подметка, която придава изключителен комфорт, независимо колко се движите. Ще ги обикнете, защото перфектно допълват спортното и ежедневно облекло.  

Champion Niner – още едно име за ретро стил

Въпреки че не са създадени в през 90-те, дамските маратонки Champion Niner са изцяло вдъхновени от това десетилетие и стила, който го е определял. Подчертани в различни нюанси на розовото с голяма подметка и уникална система за връзване – тези маратонки са всичко, от което имате нужда, за да заблестите това лято.

Puma X-Ray – винаги бъдете една стъпка пред другите

Време е да поставите нови трендове за ретро модели и мъжките маратонки Puma X-Ray са правилния избор за това. Ярките цветове и цялостната конструкция придават на този ретро модел футуристична визия.  В тези обувки винаги ще сте една крачка пред всички останали, така че бъдете сигурни, че ще ги носите с любимата ви визия.

Skechers Energy-Retro Vision – “приказни” маратонки за града

Когато писахме за всички цветове но лятото, които ще носим на нашите маратонки, отбелязахме червеното като особено привлекателно. Един от “приказните” дизайни, които ни хванаха окото са Skechers Energy-Retro Vision – маратонки, които напълно ще спечелят градските момичета. Обемен силует, кожена горна част и мека подметка са само някои от детайлите, на които няма да можете да устоите и заради които ще носите тези маратонки с къси панталони и летни рокли.  

Всички тези модели да налични в нашите магазини или онлайн.

 

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.