Търсене в уебсайта
ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ЛЯТОТО, КОИТО ЩЕ НОСИМ НА ОБУВКИТЕ СИ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН
Актуално
01.06.2020.
Актуално

ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ЛЯТОТО, КОИТО ЩЕ НОСИМ НА ОБУВКИТЕ СИ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

01.06.2020.

Вие също ли имате любими “летни” и “зимни” маратонки? Ако отговорът е да, не трябва да ви учудва, че всеки от нас избира различни модели за топло и студено време, според собствените си предпочитания. Въпреки това, като правило, “зимните” обувки са по-тежки и в по-тъмни цветове, а “летните” са по-леки и много по-цветни.  

Това лято носи нови трендове, на които не можем да устоим. Маратонките винаги се забелязват и точно поради тази причина, новият сезон ще бъде белязан с всички цветове на лятото. Смелостта винаги е на мода, точно както и атрактивните дизайни. За да улесним вашия избор, днес ви представяме кои цветове властват това лято.

Синьото като задължителен тон върху мъжките обувки

Потопете се в безкрайните нюанси на синьото, които са налични това лято върху мъжките маратонки. Този цвят ще доминира върху всички спортни и ежедневни обувки и най-доброто доказателство за това са моделите на най-известните марки. От тъмно до лазурно синьо, това лято вие избирате нюанса, който ще се отличи от класическите модели. Ето някои от нашите топ предложения.

Светло розовото е задължително в дамските модели

Някои биха казали, че розовото е клише, но щом видите новите дамски модели, ще промените мнението си. Това лято, те ще бъдат носени дори от момичетата, които не харесват розовия цвят, защото са толкова ефектни, че няма как да им устоите. Няма никакво значение дали ще изберете маратонки с отличаващи се детайли, лого или изцяло “боядисани” в розово – ще се насладите на всеки момент, в който ги носите, защото това е най-ефектният моден детайл на това лято.  

Лято в оранжево-синя тоналност в момчешките обувки

Като контрастиращи цветове, комбинацията от оранжево и синьо в момчешките маратонки представляват повече от добро съвпадение. Предлагаме ви модели за всички възрасти, за да не пропуснете възможността да подарите на младите членове от семейството подарък, който знаете, че ще обикнат. Комфортът е най-важното им свойство, докато лесното обуване и безопасността са допълнителни предимства. Ето някои от нашите предложения.  

Розовото е задължително и за момичешките обувки

Мислим, че няма нужда да обясняваме (отново) защо розовият цвят е особено важен за момичешките маратонки. Няма да бъде достатъчно, ако кажем, че го обожаваме! Нежен, дискретен и от друга страна ефектен и толкова красив – пастелното розово е цветът на лятото за нашите най-малки принцеси. Както винаги, обръщаме внимание на детайлите, комфорта, лесното обуване, дизайна и можем да ви уверим, че не искате за пропуснете нашата оферта. Ето някои от нашите любими модели.

Винаги любим – червеният цвят

Червеното – цвят, без който не можем да си представим това лято и който със сигурност ще носим на нашите маратонки! Самоуверен, привлекателен, страстен и в зависимост от тоалета – винаги различен. Ето защо, моделите в червено са нашата препоръка и абсолютен тренд за следващия сезон. Погледнете кои червени маратонки са нашия избор от всички наши предложения.

 

Екипът на Спорт Вижът

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.