Търсене в уебсайта
NEW SUMMER VIBES: ТРЕНДОВЕТЕ, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ ЛЕТНИЯ СЕЗОН
Актуално
20.05.2020.
Актуално

NEW SUMMER VIBES: ТРЕНДОВЕТЕ, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ ЛЕТНИЯ СЕЗОН

20.05.2020.

Лято 2020 носи много предизвикателства! Факт е, че няма да бъде както в предишните години, но това не трябва да ни спира да използваме напълно новите вибрации, които то носи.  

Докато в последно време фокусирахме всички наши усилия и мотивация към тренировките вкъщи, сега е моментът да заменим апартамента или къщата с природата, свежия въздух и всеки спортен тренд, който ще бъде абсолютен хит през това лято. Погледнете за какво говорим.

Print Summer Vibe върху тениските за тренировка или ежедневието

Щампите се завръщат в нашите спортни облекла това лято и колкото по-изявени са – толкова по-добре. Дискретността не е препоръчителна, защото новата лятна вибрация е – отличавай се на улицата, фитнеса или спортното игрище. Как? Няма по-ефективен начин от носенето на тениски, “декориранис интересни щампи. Това са нашите предложения.

Това лято мъжествеността означава - оранжево

Господа, ако сте отбягвали оранжевото във вашите спортни екипи досега – това лято недейте. Оранжевият цвят върху мъжките тениски, къси панталони или маратонки е новата вибрация това лято и поради тази причина, всички известни марки, водени от този тренд, представят феноменални спортни и ежедневни дизайни този сезон. Мъжките маратонки за бягане Adidas SL 20, късите панталони Nike Air Jordan с оранжеви детайли и мъжките ежедневни маратонки Ellesse Woo са само няколко идеи за това лято.

Колкото по-нежни нюанси, толкова по-женствено

Скъпи дами, независимо колко силни сте, става ли дума за фитнес, това лято ще покаже вашата нежна страна чрез спортните екипи, които носите. Меките, пастелни тонове са отново на мода и обувките и дрехите, достъпни за тренировка, бягане и ежедневен комфорт не са били никога по-поразителни. Трябват ви препоръки? Маратонките за тренировка Nike Flex Trainer, комплектът Nike Clash и дамският клин adidas Believe This са само някои от изборите за започване на летния сезон.

Чехлите никога не са били по-интересни

Представяме ви, Тяхно Величество – чехлите. Какво друго наименование да им дадем като чувството, което усещаме, докато ги носим е незаменимо. Този сезон имаме още-привлекателна оферта и смятаме, че ще носите чехли, както никога досега. Можете да намерите богат избор в нашите магазини или да поръчате онлайн.

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии

08.
May.
Актуално
Сега, повече от всякога, е важно да продължим да се грижим за здравето и безопасността!