Търсене в уебсайта
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖИ ЗА ЗДРАВЕТО И БЕЗОПАСНОСТТА
Актуално
08.05.2020.
Актуално

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖИ ЗА ЗДРАВЕТО И БЕЗОПАСНОСТТА

08.05.2020.

Периодът, които преживяхме в последните месеци е истински житейски урок за всички. Пандемията показа на целия свят, че не сме толкова могъщи, колкото си мислехме. Научихме, че независимо от обстоятелствата, от изключителна важност е да бъдем предпазливи, да пазим себе си и хората около нас.

Надяваме се, че нашите съвети как да останем здрави и във форма в домашни условия са били полезни и сте използвали ползотворно свободното си време през изминалите месеци.

Въпреки, че предпазните мерки са по-леки от преди, искаме да ви напомним да продължите да пазите себе си и околните, защото това е от изключителна важност в този момент.

Спазвайте дистанция от 2 метра между вас и околните. Носете предпазна маска и ръкавици. Мийте често ръцете си. Това са единствените начини да останем здрави.

Предприели сме всички тези мерки в магазините ни, за да предпазим нашите клиенти и служители. Няма да спрем сега!

Ще продължим да споделяме с вас съвети за здравословен и активен начин на живот и съвети за безопасност, за да ви напомняме ежедневно, колко е важно да бъдем отговорни и да мислим за другите.

Сега, когато всичко се връща към обичайното си състояние, не пропускайте възможността да включите в ежедневието си поне една от дейностите, които сте практикували през периода на карантина. Всеки ден е възможност за нова победа и ние ще продължим да бъдем най-добрият ви спътник в победите, които постигате в света на спорта.

Не забравяйте – ПОДКРЕПАТА Е ВАЖНА!

 

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии