Търсене в уебсайта
МОДЕЛИ НА ИЗВЕСТНИ МАРКИ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ЦЯЛАТА ЕСЕН
Актуално
02.12.2021.
Актуално

МОДЕЛИ НА ИЗВЕСТНИ МАРКИ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ЦЯЛАТА ЕСЕН

02.12.2021.

Есента бавно чука на вратата ни. Следвахме тазгодишните летни тенденции и бавно се сбогуваме с летните вибрации и тропическите стайлинги. Ежедневната ни визия става все по-„напластена“, температурите са по-ниски и е точният момент да ви представим моделите от новата ни колекция, които сме подготвили за вас за този есенен сезон.

ОТ ГЛАВА ДО ПЪТИ - МОДЕРНА ELLESSE ВИЗИЯ ЗА МЪЖЕ

Суитшърта с качулка Ellesse Premium предлага класически, спортен стил - който повечето мъже предпочитат. Приятната материя и удобната кройка го правят идеален модел за всеки ден.


Еластичните ръкави и колана предлагат комфорт и удобно прилягане, докато регулируемата качулка осигурява топлина. С този суишърт можете да комбинирате и тениска на Ellesse в същия цвят. Независимо дали ще изберете удобно долнище на анцуг от новата колекция Ellesse за мъже или дънки - добрият стайлинг е гарантиран.

АБСОЛЮТЕН "MUST HAVE" ТАЗИ ЕСЕН - ДАМСКИ ЕЛЕК CHAMPION NIA

С голямо удоволствие и вълнение - представяме ви дамският елек Champion NIA.

Модела, в който се влюбихме "от пръв поглед" - и сме сигурни, че и вие ще го направите. От преди няколко сезона дългите елеци с качулки са част от различни дамски комбинации в уличния стил. Има безброй начини, по които можете да го комбинирате – и е почти невъзможно да не се впишете в ежедневните и спортни тоалети.

Идеален за преходно време и лесен за съчетаване с всичко - това е модел, която трябва да имате в гардероба си. В нашата оферта се предлага в два есенни нюанса - атрактивно маслинено зелено и класическо - черно.

ADIDAS FARM МОДЕЛИ ЗА БЕЗСТРАШНИ ДАМИ

Тази есен покажете своята дързост и енергия, като носите ефектни модели от новата колекция на adidas FARM RIO. Вдъхновени от природата и дивите цветя, цветните графики на дрехите на adidas от споменатата колекция ще изпъкнат в тълпата и ще развеселят дори и най-мрачния есенен ден. Финият подпис на adidas е върху ръкавите на тези модели, под формата на разпознаваемите 3 линии.

Фантастична рокля, суитшърт и къс клин от колекцията на adidas FARM RIO, които отделяме от предложението, ни зарадваха напълно, а сме сигурни, че и вас.

В ЕСЕННИ ЦВЕТОВЕ - УДОБНА ADIDAS КОМБИНАЦИЯ ЗА МЪЖЕ

Почувствайте специален комфорт и освежете стила си в новия суишърт на adidas за мъже с ултраефективна цветова схема за блокиране на цветовете. Мъжкият отбор беше особено впечатлен от регулируемата качулка и дълбоките джобове. Това, което се откроява като предимство за малко по-студените дни, е топлата подплата от памучна вата. Можете да допълните този суитшърт с долнище на анцуг adidas от същата колекция и гарантирано ще постигнете забележим стайлинг.

CHAMPION КОМБИНАЦИЯ ЗА СЪВРЕМЕННИ ДАМИ

Удобен суишърт и клин - комбинация, с която няма да сбъркате. Този сезон дизайнерският екип на Champion представя иновираната колекция Golden Lady, от която специално отделяме дамския суишърт с полуцип, наличен в черен цвят. Неговата простота и по-широка кройка се съчетават перфектно с ефектния дизайн на клиновете от същата колекция.

Champion новостите ви очакват в нашите магазини, а можете да ги видите и онлайн.

ELLESSE ВИЗИЯ ЗА ДАМИ, ЗА КОИТО ЗАПАЗВАМЕ ЛЯТОТО

Все още не се примиряваме с напускането на лятото - и искаме да го запазим, поне като все още избираме и носим летни дрехи. От новата дамска колекция на Ellesse специално отделяме розовия суичър с качулка Heritage, „украсен“ с малки щампи на разпознаваемото лого на Ellesse. Комбинирайте го с едноцветно долнище от същата колекция и внесете лятна атмосфера – особено когато е мрачен есенен ден.

ADIDAS TERREX МАРАТОНКИ - ЛЮБИМИЯ СЕЗОН НА МЪЖКИЯ ОТБОР

Завържете връзките на обувките си и се впуснете в приключение! Мъжките маратонки adidas TERREX AX3 GTX са създадени предимно за туризъм, но напълно поддържат мулти-спортни приключения на открито. Разходете се, покорете планински нива, дори когато времето е дъждовно и не се притеснявайте, защото материалът GORE-Tex гарантира, че краката ви ще останат сухи. Потърсете вашия чифт маратонки adidas Terrex по рафтовете на нашите магазини или ги вижте онлайн.

ADIDAS ADVANTAGE МАРАТОНЛКИ - класика, изтънченост и нотка на "дивост"

Прегърнете природата в новите маратонки adidas Advantage от колекцията Farm RIO, вдъхновени от тениса. Горната част, изработена от груба кожа, придава на тези маратонки изтънчен вид, докато графиките на гърба им придават малка доза „дивост“, със смесица от животински принт и естествени форми. В допълнение, този модел е изработен от Primegreen, високоефективен материал от рециклираната серия.

По-рано в текста ви представихме дрехи от едноименната колекция на adidas, така че с тези маратонки можете да създадете цялостна визия на adidas FARM RIO ... в допълнение - комбинирайте ги със съществуващите модели от вашия гардероб и придайте различен печат на вашия стил.

Това е само малка част от новата есенна колекция, която е в нашето предложение. През есента сме ви подготвили много новости, които сме сигурни, че ще ви зарадват.

Отидете до най-близкия ни магазин или вижте офертата онлайн.

Екип на Sport Vision

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.