Търсене в уебсайта
Експлозивна бързина и точност на терена
Футбол
27.11.2017.
Футбол

Експлозивна бързина и точност на терена

27.11.2017.

Nike Mercurial Superfly V CR7 FG са обувките, с които и благодарение на съвременните технологии ще имате по-добър контрол над топката и смяна посоката на игра.

Стабилност при всяко движение - Подобрената технология на Nike - Flyknit ви дава стабилност и гъвкавост при всяко движение. Благодарение на Nike Grip System, езикът на обувкате прилепва към крака ви и се приспособява по неговите форми, независимо от движението му.

По-добър контрол върху топката - интегрираната релефна текстура създава триене, необходимо за максимален контрол на топката и скоростта и на терена.

Експлозивна скоротс - усъвършенстваната и ултра лека технология 3D Speed, позволява максимално управление на движението и промяна на посоката. Прецизните шипове ви дават възможност бързо да ускорявате по време на спринт и също толкова бързо да се спрете.

Търсете модела в магазините на Sport Vision или онлайн на www.sportvision.bg

Подобни статии

14.
Jun.
Футбол
С какво тазгодишното европейско първенство по футбол ще се различава от предишните и други интересни факти вижте в този блог.
27.
Nov.
Футбол
Целият свят на спорта беше натъжен вчера от новината, че един от най-великите на всички времена, аржентинският футболист Диего Армандо Марадона, е починал. Т...