Условия за доставка

Доставката обикновено се извършва за 2-5 работни дни. Възможно е да има забавяне с доставките на поръчките в рамките на 15 работни по време на големи промоции и намаления.

Доставката на поръчки на стойност над 90 лева е БЕЗПЛАТНА. Стандартната цена за доставка на поръчки под 90 лева е 5 лева.

Куриерите, с които работим са:

- Speedy

След като поръчате, избраните от вас продукти са запазени в системата и изпратени за физическа проверка в нашите магазини. 

Извършването на поръчка чрез сайта на Спорт Вижън (http://www.sportvision.bg) не гарантира наличието на всички продукти, по следните причини:

  • продуктите, визуализирани онлайн, вече не съществуват във физическия ни склад, в складовете на магазините или други складови помещения поради някоя от следните причини - кражба от магазини, загуби, грешки в запасите и складовата система, ограничени запаси и други.
  • продуктите са дефектни или непълни, което може да бъде открито по време на процеса на тяхното потвърждение.

Гарантираме Ви, че непрекъснато работим за подобряването на системата ни и за подобряването на програмите за управление на инвентара. Качеството на услугите, които предлагаме е с приоритет номер 1, но има случаи, които все още са повлияни от човешкия фактор или технически грешки.

Продуктите (стоките) и количествата в този сайт са запаси предназначени за продажба тук и в нашите магазини. Актуализират се на всеки 4 часа от денонощието. Въпреки това, някои от продуктите може да не са на разположение, независимо че постоянно се опитваме да предоставим възможно най-подробни данни за предлаганите от нас продукти. Практически, постоянно актуализираме снимките, информацията и запасите, но не можем да гарантираме, че цялата информация е пълна или без грешки.

Подробности за наличността на продуктите можете да получите, като се обадите директно на +359 2 4918 263 

Всички промени около поръчката Ви се виждат в секция "статут на поръчката", в клиентския ви профил в сайта www.sportvision.bg.

Плащане на поръчки

Съществуват няколко варианта за плащане на вашите поръчки.

- Можете да платите поръчките си с Кредитни или Дебитни карти издадени от VISA, MasterCard и други световно известни издатели на разплащателни карти. 

- Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата "Плащане при доставка" с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

При доставка до АПС ще можете да заплатите по два начина:
-Чрез дебитна/кредитна карта при вземане на пратката от АПС.

-Чрез дебитна/кредитна карта при заявяване на поръчка онлайн.
Моля, имайте предвид, че при доставка до АПС няма да можете да се възползвате от опция „Преглед и тест“.

Пратката изпратена до АПС се съхранява 3 дни след което се насочва към най-близкия офис.

3. Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

Методите на плащане 2 и 3 ви дават правото на още една безплатна услуга, наречена "Преглед и Тест". Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и изтествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което, можете да ги запазите или върнете. В случай че решите да върнете поръчката си, моля извършете процедурите описани в секции Процедура за връщане > и Рекламации >. Връщането трябва да се направи за сметка на клиента. 

 

Click & Collect ти позволява да избереш от кой магазин на Sport Vision да вземеш поръчката си.

За да стане това, трябва да се изпълнят следните стъпки

1. Избери Click & Collect като начин на доставка

2. Трябва да бъде платено с карта

3. Да получиш потвърждение по имейл

Click & Collect доставка

След като твоята поръчка е регистрирана, ще проверим твоя продукт. Ще получиш известие със статус на поръчката.

Когато поръчката е готова за взимане, ще получиш нотификация по имейл.

Ако поръчката ти съдържа повече продукти, ти ще получиш нотификация за взимане, когато цялата поръчка е готова..

Времето за процедиране на такъв тип поръчка е 3-5 работни дни от деня на пускане на поръчка.